search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Ράσελ Μπραντ: Χωρίς τέλος οι καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις (Video)

18.09.2023 10:53
brand-new

Συνεχίζονται οι κατηγορίες κατά του Ράσελ Μπραντ  για σεξουαλικές επιθέσεις, με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό όταν εκείνη ήταν 16 ετών να ισχυρίζεται ότι την έπαιρνε από το σχολείο και την πήγαινε σπίτι του για να κάνουν σεξ, με ένα αυτοκίνητο, μάλιστα, που πλήρωνε το BBC το οποίο ανακοίνωσε ότι «εξετάζει επειγόντως το θέμα», καθώς την εποχή των κατηγοριών ο ηθοποιός εργαζόταν για το τηλεοπτικό δίκτυο.

Η γυναίκα που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Άλις, ισχυρίζεται ότι μπήκε για πρώτη φορά στο αυτοκίνητο του BBC το οποίο μετέφερε τον Μπραντ στη ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε τότε.

«Όταν το αυτοκίνητο με πήρε από το σχολείο, ήταν το ίδιο αυτοκίνητο… Ήξερα ότι αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο του BBC» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στους Sunday Times.

Η Άλις αποτελεί μία εκ των τεσσάρων γυναικών που κατηγορούν τον Ράσελ Μπραντ για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, όταν η ίδια ήταν 16 ετών, ο 31χρονος τότε σταρ την αποκάλεσε «παιδί» και της επιτέθηκε σεξουαλικά στους τρεις μήνες που οι δυο τους είχαν σχέση την οποία η γυναίκα χαρακτηρίζει «καταχρηστική και ελεγκτική»

Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, τους οποίους χαρακτήρισε «εντυπωσιακούς» και «σχεδόν μπαρόκ», επιμένοντας ότι όλες οι μέχρι σήμερα προσωπικές σχέσεις του ήταν συναινετικές.

Ο 48χρονος Μπραντ εργάστηκε για ραδιοφωνικά προγράμματα του BBC μεταξύ 2006 και 2008, ενώ οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο 2006-2013.

«Το ντοκιμαντέρ και οι σχετικές αναφορές περιείχαν σοβαρές κατηγορίες, που εκτείνονται σε μια σειρά ετών. Ο Ράσελ Μπραντ εργάστηκε σε ραδιοφωνικά προγράμματα του BBC μεταξύ 2006 και 2008 και εξετάζουμε επειγόντως τις υποθέσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του BBC, ενώ είχαν υπάρξει παράπονα και προειδοποιήσεις για κακή εργασιακή συμπεριφορά του Μπραντ τουλάχιστον τρεις φορές.

Μέσα στις κατηγορίες υπήρχαν και οι ισχυρισμοί ότι ο Μπραντ επιτέθηκε σε μια εργαζόμενη και έκανε σεξ με καλεσμένους στις ραδιοφωνικές εκπομπές του.

Ο Μπραντ παραιτήθηκε από το BBC το 2008 αφού ο ίδιος και ο Τζόναθαν Ρος, καλεσμένος στην εκπομπή του, προσέβαλαν τον Άντριου Σακς, όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Ρος φέρεται να είπε στον Σακς ότι ο Μπραντ κοιμήθηκε με την εγγονή του.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης: «Ανέβασε» φωτογραφίες από το μαιευτήριο – Η ανάρτηση για τη γέννηση της κόρης του

Ντέιβιντ Μπόουι: «Στερείται κάθε προσωπικότητας» – Μια… ιστορική γκάφα του BBC

Φρέντι Μέρκιουρι: Αντιδράσεις για τη φίλη του που έβγαλε «στο σφυρί» την περιουσία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:40