search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:27
MENU CLOSE

Email Gate: Απολογείται η Ασημακοπούλου καθώς και άλλοι τρεις για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

29.04.2024 15:34
anna misel

Στην Ολομέλεια της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα απολογείται η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων και την αποστολή mail από το πολιτικό της γραφείο. 

Η κα Ασημακοπούλου απαντά στις ερωτήσεις των μελών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αναφορικά με το πώς και από ποιον έφτασαν στην κατοχή της προσωπικά δεδομένα αποδήμων καθώς και τι χρήση έκανε σε αυτά τα προσωπικά δεδομένα στα χέρια της.

Ταυτόχρονα, για την υπόθεση πρόκειται να δώσουν εξηγήσεις, ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, πρώην τομεάρχης αποδήμων της ΝΔ και ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ, Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Υπενθυμίζεται πως δεκάδες ομογενείς έχουν προχωρήσει σε αγωγές κατά του Δημοσίου και η υπόθεση θα φτάσει στα Δικαστήρια. 

Την ίδια ώρα, ερωτήματα – που δεν έχουν απαντηθεί ακόμη – εγείρει η υπόθεση διάρρηξης  του προσωπικού γραφείου του διευθυντή της Διεύθυνσης Εκλογών του ΥΠΕΣ, την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Χαρίτσης: «Να αποσυρθεί η κατάπτυστη τροπολογία που εισάγει τη συνεργασία ιδιωτών γιατρών με δημόσια νοσοκομεία»

Κωνσταντοπούλου για Μάτι: «Το δικαστήριο ατίμασε τη Δικαιοσύνη»

Κασσελάκης για τα πριμ σε δημόσιους υπαλλήλους: «Γνωστές τακτικές εξάρτησης παλαιοκομματικών πολιτικών» – Τι απαντά η κυβέρνηση

Πυρ ομαδόν για την τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19