search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:15
MENU CLOSE

Βαλαβάνη για Βασάλο: «Περάσαμε πολλά 6 χρόνια μαζί»

23.09.2023 11:45
valavani

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, για τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, μίλησε -μεταξύ άλλων στο Secret των «Παραπολιτικών»- η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αθλητικογράφος, που φέτος θα βρίσκεται στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», δήλωσε: «Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσε πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα».

»Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης. Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά», συνέχισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ένιωθε άβολα να είναι καλεσμένος στην εκπομπή ο πρώην σύντροφός της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου».

»Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε», συνέχισε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνει οικογένειας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παραδέχεται πως θα έκανε παιδί μόνη της, λέγοντας: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα συγκινητικά λόγια του για τον θάνατο της μητέρας του

Σασμός: Τι αποκαλύπτει η Δανάη Παππά για τον τρίτο κύκλο και τον Ανδρέα Βρουλάκη

Πασχάλης Τσαρούχας: «Μου έχει συμβεί η απόρριψη στον κινηματογράφο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07