search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:37
MENU CLOSE

Πασχάλης Τσαρούχας: «Μου έχει συμβεί η απόρριψη στον κινηματογράφο»

22.09.2023 19:59
tsarouxas-new

Για την καριέρα, τη δουλειά του, την παραβίαση της προσωπικής του ζωής και τη σειρά «Γη της ελιάς», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Στις διακοπές μου δεν μπορώ να κάνω αυτό που ο κόσμος ονομάζει διακοπές στην παραλία. Περνώντας τα χρόνια, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει πια, δε μ’ αρέσει να είμαι σε ένα μέρος όπου σε κοπανάνε ή σου λένε “τι έγινε ρε;” λες και σε ξέρουν από πριν», λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας και δεν κρύβει ότι ενοχλείται από τον κόσμο που τον πλησιάζει χωρίς να σέβεται τον προσωπικό του χώρο.

«Όποιον συνάδελφο να ρωτήσεις, θα πει ότι “ήρθε κάποιος την στιγμή που έτρωγα, μου έδωσε μια στην πλάτη και μου έφυγε η μπουκιά από το στόμα”. Την ώρα που μιλάς, έρχεται ο άλλος και σου λέει “να βγάλουμε μια φωτογραφία”. Όχι δεν μπορώ, γιατί να βγάλουμε μια φωτογραφία; Έρχεται μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει “παχύνατε ε;“, και λέω “σε ρώτησε κανείς κάτι;”. Το θέμα είναι το θράσος που έχουν οι άνθρωποι πια».

Για την καριέρα του στον χώρο και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ο ηθοποιός μίλησε για την απόρριψη και χαρακτήρισε χυδαία τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη Βαγγέλη Σερντάρη.

«Μου έχει συμβεί η απόρριψη μια φορά στον κινηματογράφο και μάλιστα ξεδιάντροπα. Μετά την ταινία Βασιλική, επέστρεψε από την Αργεντινή ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Σερντάρης, φέρνοντάς μου το βραβείο ερμηνείας που κέρδισα. Έπειτα, ο Σερντάρης μού περιέγραψε έναν ρόλο για τη νέα του ταινία, που ουσιαστικά περιέγραφε εμένα, και στο τέλος με ρώτησε: “ξέρεις κάποιον να παίξει τον ρόλο;”. Αυτό που έκανε ήταν χυδαίο, δεν του άρεσε μάλλον που βγήκε ο ηθοποιός του πάνω από την ταινία, πάνω από τον ίδιο και αυτό είναι χυδαίο».

Όσον αφορά στο ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή του, λέει: «Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι και με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη. Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου, έχει γίνει λίγο συνήθεια πια».

Διαβάστε επίσης:

Στο πλευρό των απεργών ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Μαντόνα: Η «τολμηρή» εμφάνιση της κόρης της που… μαγνήτισε τα βλέμματα! (Video)

Αγνώριστη η Σοφία Βεργκάρα: Μεταμορφώνεται στη «Νονά της κοκαΐνης» για σειρά του Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07