search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:50
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Σοφία Βεργκάρα: Μεταμορφώνεται στη «Νονά της κοκαΐνης» για σειρά του Netflix

22.09.2023 16:52
vergara

Η Σοφία Βεργκάρα είναι αγνώριστη στο teaser trailer του Netflix, Griselda, στο οποίο πρωταγωνιστεί ως η Κολομβιανή βαρόνη των ναρκωτικών.

Η Βεργκάρα υποδύεται τη «νονά» των ναρκωτικών στον ομώνυμο ρόλο της σειράς. Η Griselda είναι μια παραγωγή από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το Narcos and Narcos: Mexico.

Η Griselda Blanco που ήταν γνωστή με ψευδώνυμα όπως Black Widow, η La Madrina και η νονά της Κοκαΐνης, κατείχε τεράστια επιρροή ως μία από τις κορυφαίες διακινήτριες κοκαΐνης κατά τη δεκαετία του 1980 και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στους πολέμους ναρκωτικών του Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το Netflix, «Η σειρά Griselda εμπνέεται από τη ζωή της έξυπνης και φιλόδοξης Κολομβιανής, Griselda Blanco, η οποία δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία. Στο Μαϊάμι της δεκαετίας του 1970-1980, ο θανατηφόρος συνδυασμός αγριότητας και γοητείας της Μπλάνκο τη βοήθησε να ισορροπήσει επιδέξια μεταξύ της επιχείρησης και της οικογένειας, οδηγώντας την να γίνει ευρέως γνωστή ως «η νονά»».

Διαβάστε επίσης:

Στο πλευρό των απεργών ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Μαντόνα: Η «τολμηρή» εμφάνιση της κόρης της που… μαγνήτισε τα βλέμματα! (Video)

Στέλιος Ρόκκος: «Περνούσα έμφραγμα και σκεφτόμουν ότι θα αναβληθεί η εκδρομή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:50