search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:49
MENU CLOSE

Fame Story: Ποιος το παρουσιάζει, πότε κάνει πρεμιέρα – Αυτοί είναι οι 4 κριτές (Video)

25.09.2023 13:13
famestory-new

Τη μεγάλη του πρεμιέρα ετοιμάζει το Fame Story το οποίο επανέρχεται στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Star, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η πιο διάσημη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου που από το 2001 έχει αναδείξει 103 νικητές παγκοσμίως επιστρέφει ανανεωμένη στη χώρα μας γεμάτη εκπλήξεις και νέα πρόσωπα.

Παρουσιαστής στα Live Shows δεν θα είναι άλλος από τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος με τον γνωστό του αυθορμητισμό, το χιούμορ και την αμεσότητά του θα δώσει το δικό του στίγμα στα live που θα αποτελούν και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Η απόδοση και η εξέλιξη των σπουδαστών της Ακαδημίας Fame Story θα αξιολογείται κάθε Παρασκευή στο Live Show από τους τέσσερις κριτές του show και πιο συγκεκριμένα, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ερμηνευτές που εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, καθώς κάθε του μουσική παράσταση γίνεται sold out και τα τραγούδια του να κατακτούν με άνεση τις πρώτες θέσεις στα charts. Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει πολυπλατινένιοι, ενώ μετρά εκατομμύρια θαυμαστές που έχουν ταυτιστεί με τα κομμάτια του, παλιά και νέα.

Ελένη Φουρέιρα

Αποτελεί τη no1 γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα Spotify streams, με τη συμμετοχή της στη Eurovision, το 2018 με το «Fuego» να μπαίνει στο πάνθεον όλης της Ευρώπης, κάνοντας πλατινένιες και χρυσές πωλήσεις παγκοσμίως όπως επίσης, sold out εμφανίσεις σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Γιώργος Αρσενάκος

Με μακρά θητεία σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, ο Γιώργος Αρσενάκος έγινε game changer της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όταν το 2011, μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση έγινε συνιδρυτής της Panik Records. Η Panik είναι η No1 ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο roster με περισσότερους από 160 καλλιτέχνες, ενώ έχει αμέτρητα και συνεχόμενα no1 τραγούδια στα charts, μετρώντας δεκάδες μουσικά βραβεία.

Light

Με εκατομμύρια προβολές στο YouTube, o Light αποτελεί τον πιο επιτυχημένο artist της ελληνικής rap/ trap σκηνής, τίτλος που τον ακολουθεί από το 2016. Μετρά τα περισσότερα Spotify streams, με τα τραγούδια του να γίνονται διαμαντένια και πολυπλατινένια σε ψηφιακές πωλήσεις, ενώ παράλληλα, μέσα από την Capital Music, που συνεργάζεται με την Panik Records, ορίζει τις τάσεις στην ελληνική rap/ trap σκηνή.

Τα συναρπαστικά επεισόδια του Fame Story θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα και το λαμπερό Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Τι γράφει ο ξένος Τύπος για τη νίκη Κασσελάκη – Το αουτσάιντερ και η εντυπωσιακή νίκη (photos)

Γη της Ελιάς: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα της – Επιστρέφει σήμερα ο Σασμός (Video)

Τηλεόραση: Έτοιμα τα κανάλια για τη μάχη των Prime Time

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31