search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:11
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο καφές με Ρέμο-Τσαπατάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (photos/video)

21.06.2023 13:13
mitsotakis_remos_kafes_thessaloniki_2106_new
credit: voria.gr

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήπιε έναν καφέ με τον γνωστό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και τον Παραολυμπιονίκη και αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Αντώνη Τσαπατάκη, σε γνωστό καφέ επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το voria.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε από τη Χαλκιδική και λίγο πριν την απογευματινή του ομιλία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, έκανε μία στάση για να συνομιλήσει με τους δύο άνδρες. Στον χώρο βρίσκεται και ο γιος του, Κωνσταντίνος, όπως και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ, Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια του καφέ τους ένα παιδί θέλησε να φωτογραφηθεί με τον κ. Μητσοτάκη και την παρέα του. Τότε, ο Αντώνης Ρέμος τράβηξε τη φωτογραφία με τον κ. Μητσοτάκη, ενώ μετά ο πρόεδρος της ΝΔ τράβηξε και εκείνος με τη σειρά του φωτογραφία τους δύο άνδρες, ενώ ο κ. Ρέμος είπε αστειευόμενος «μόνο ο Μέσι σου λείπει από τη φωτογραφία».

Στο σημείο βρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, που φωτογραφήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Τι ισχύει με το «Καλημέρα Ήλιε» και το εξώδικο της Μυρσίνης Λοΐζου

Εκλογές 2023: Οι πολιτικοί αρχηγοί που δεν έχουν… επικοινωνιολόγους

Αλέξης Τσίπρας: Θερμή υποδοχή στα Χανιά – «Είσαι ήρωας με όλα τα ΜΜΕ εναντίον»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31