search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε άσχημη οικονομική κατάσταση η μητέρα της – Δουλεύει ως αναπληρώτρια δασκάλα

28.09.2023 09:26
britney-spears

Σε κακή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λιν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six η Λιν Σπίαρς εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα. «Δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, ενώ πρόσθεσε: «Ήδη έχει εργαστεί πολλές φορές ως αντικαταστάτρια σε πολλές τάξεις στο σχολείο».

Η ίδια πηγή υποστηρίζει πως μερίδιο ευθύνης φέρει και η κόρη της.

«Η περίπλοκη σχέση της με την Μπρίτνεϊ επηρέασε σοβαρά την οικονομική της κατάσταση», υποστηρίζει η ίδια πηγή, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει την ευθύνη που φέρει η τραγουδίστρια της ποπ.

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις της με την οικογένειά της είναι τεταμένες όμως φαινόταν πως μετά το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Σαμ Ασγκάρι, φαίνεται πως τα πράγματα έφτιαξαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα, η Λιν αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της». Έτσι τον περασμένο Μάϊο οι δυο γυναίκες είχαν συναντηθεί μετά από χρόνια ενώ η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία την οποία συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο εξηγούσε πόσο ενθουσιασμένη είναι που μπορεί να πιει καφέ με τη μητέρα της μετά από 14 χρόνια.

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός… με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν… αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές !!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω με όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σε αγαπώ 💕 τόσο πολύ !!! Πςςςςς… Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια !!! Πάμε για ψώνια μετά !!!», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Πέμη Ζούνη: «Καταστράφηκα οικονομικά δυο φορές – Έχασα ό,τι είχα μαζέψει»

Τράβις Κέλσι: Η προσωπική μου ζωή δεν είναι πια τόσο προσωπική

Dior: «Η πατριαρχία είναι ξεπερασμένη» – Συνθήματα κατά του σεξισμού και των στερεοτύπων στην πασαρέλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:56