search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:37
MENU CLOSE

Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν υπάρχουν χυδαία τραγούδια, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι» (Video)

28.09.2023 10:34
galani-new

Για τη σύγχρονη μουσική αλλά και τα τραγούδια που επιλέγουν ορισμένοι καλλιτέχνες κατά τις εμφανίσεις τους μίλησε η Δήμητρα Γαλάνη, ενώ ερωτηθείσα για το αν θεωρεί κάποια κομμάτια «χυδαία», η ίδια τονίζει ότι χυδαίο δεν μπορεί να είναι ένα κομμάτι αλλά ο άνθρωπος που θα το χαρακτηρίσει έτσι.

«Θυμάμαι ας πούμε στο “Χάραμα” πως έλεγα Χατζιδάκι και μετά, έλεγα το “Έρωτά μου αγιάτρευτε”. Λέω τώρα ένα παράδειγμα, γιατί είναι ένα τραγούδι, το οποίο μέχρι τότε, θεωρείτο μόνο για λαϊκά μαγαζιά και τέτοια. Καταπληκτικό τραγούδι και το έλεγα και τρελαινόμουν που το έλεγα, μου άρεσε πάρα πολύ. Και τρελαινόταν και ο κόσμος» είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν χυδαία τραγούδια, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι. Δηλαδή δεν σόκαρε το ένα με το άλλο, γιατί δεν είχε τίποτα που να σοκάρει. Δεν είχε να κάνει με τίποτα χυδαίο».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Εντυπωσιακή στα 50 της με μπικίνι – Τι απάντησε σε όσους τη ρώτησαν αν έκανε πλαστική στη μύτη (photos)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε άσχημη οικονομική κατάσταση η μητέρα της – Δουλεύει ως αναπληρώτρια δασκάλα

Πέμη Ζούνη: «Καταστράφηκα οικονομικά δυο φορές – Έχασα ό,τι είχα μαζέψει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:37