search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:17
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Το στούντιο της ΕΡΤ που θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών

03.05.2023 19:53
ert studio eklogon – debate- new

Στο στούντιο της ΕΡΤ που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου το πολυσυζητημένο ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών που θα αναμετρηθούν στις εθνικές εκλογές, ξεναγήθηκαν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής  με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του Ertnews.

Μια ξενάγηση, με παρουσιαστή τον Ερμή (έναν δημοσιογράφο εικονικής πραγματικότητας), στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ, εκεί όπου χτυπά η «καρδιά» του ενημερωτικού τμήματος της ΕΡΤ, περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, η επίσκεψη των δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο.

Λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών, οι καλεσμένοι της ΕΡΤ ξεναγήθηκαν στο νέο newsroom της δημόσιας τηλεόρασης, είδαν το υπερσύγχρονο Στούντιο 4, το οποίο θα φιλοξενήσει το ντιμπέιτ την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά και τη βραδιά των εκλογών, ενημερώθηκαν για το ΕΡΤNEWS που έκλεισε ήδη έναν χρόνο ζωής, για το ertnews.gr όπως και για το Πρώτο Πρόγραμμα.

Οι δημοσιογράφοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΡΤ, έμαθαν πώς έγινε πράξη η ιδέα να βγει στον «αέρα» ένα ενημερωτικό κανάλι που μεταδίδει ό,τι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει, και ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό της διοίκησης και της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης.

Ο δημοσιογράφοι που καλύπτουν τα media ξεναγήθηκαν, από τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη, τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννη Τρουπή, τα στελέχη και τους παρουσιαστές της Ενημέρωσης, καθώς και τους επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών, στο newsroom και στην αίθουσα συσκέψεων, στα πλατό και στο κοντρόλ των ειδήσεων, αλλά και στα στούντιο της τηλεόρασης.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, οι εκπλήξεις, όταν την παρουσίαση του ΕΡΤNEWS ανέλαβε να κάνει ο Ερμής (έτσι τον βάφτισαν τα στελέχη της Ενημέρωσης), που μίλησε στους δημοσιογράφους από τα Video Wall για το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Το ΕΡΤNEWS είναι το μόνο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα που είναι στον αέρα 24 ώρες το 24ωρο, με όλες τις ειδήσεις όχι μόνο από τα κέντρα των εξελίξεων στην Αθήνα, αλλά και από τις πρωτεύουσες του κόσμου, καθώς και από τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ελλάδας, με 24 μικρά και μεγάλα δελτία ειδήσεων (και στη νοηματική), καθημερινές εκπομπές και ένθετα με ειδικό περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Μαΐου

«Φύγε ‘συ, έλα ‘συ» στην κορυφή της τηλεθέασης 

Η εξαίρεση της Ράνιας Τζίμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:17