search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Τάσος Ξιαρχό για δηλώσεις Νεφέλης Ορφανού για ομοφυλοφιλία – «Για ποιο λόγο τής δίνουμε βήμα και μιλάει;» (Video)

28.09.2023 11:35
orfanoy-xiarho-new

Τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού περί ομοφυλοφιλίας σχολίασε ο Τάσος Χιαρχό διερωτώμενος -μεταξύ άλλων- γιατί της δίνεται βήμα ώστε να μιλάει και να τοποθετείται δημοσίως.

Πρόκειται για την άποψη της ηθοποιού περί ομοφυλοφιλίας την οποία χαρακτήρισε «παραβατική», προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε: «Σε μία γυναίκα από άλλον αιώνα, δεν μπορείς να της πεις τι και πώς, γιατί δεν θα αντιληφθεί. Κατ’ αρχήν δεν είναι τίποτα τάση. Δεν γίνεται μόδα κάτι, το ότι είναι πιο ανοιχτό το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας, είναι γιατί επιτέλους έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, δεν ζουν πια κρυφά. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, βρισιές, μας σταματούν τα αμάξια στον δρόμο και μας κοροιδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;».

Στη συνέχεια, ο χορευτής διερωτήθηκε: «Για ποιον λόγο της δίνουμε βήμα να μιλάει; Μπορεί ένα παιδί να διαβάσει τη δήλωσή της και να συνδεθεί μαζί της. Αυτά είναι κομπλεξικά».

«Και άλλοι ζήσανε σε άλλες εποχές, ντάξει; Δεν πάμε με τις εποχές. Βλέπουμε πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι μεγάλης ηλικίας και δεν έχουν τέτοιες ιδέες και πεποιθήσεις», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Αυτά τα πράγματα δεν εξηγούνται, δεν θέλει ανθρώπους να της εξηγήσουν. Αυτά τα πράγματα βγαίνουν από τη ψυχή μας, από την καρδιά μας, και όσο πιο αγνά είναι, τόσο πιο απλά είναι. Η υπερβολική ανάλυση για το τι κάνει ο στρέιτ και ο γκέι φέρνει σε τέτοια αποτελέσματα. Αφήστε τη γυναίκα να τα πει. Δεν θα ζήσουμε από τα λόγια της κυρίας Ορφανού» σχολίασε στο τέλος.

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού

Συνέντευξη από τη Νεφέλη Ορφανού πήρε δημοσιογράφος του «Mega Καλημέρα» και προκάλεσε αντιδράσεις στο πλατό της εκομπής, αναφορικά με όσα είπε για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και την ομοφυλοφιλία την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», «Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί», «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι την γάτα μου», ήταν μερικές από τις ατάκες  της ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν υπάρχουν χυδαία τραγούδια, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι» (Video)

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Εντυπωσιακή στα 50 της με μπικίνι – Τι απάντησε σε όσους τη ρώτησαν αν έκανε πλαστική στη μύτη (photos)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε άσχημη οικονομική κατάσταση η μητέρα της – Δουλεύει ως αναπληρώτρια δασκάλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09