search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:40
MENU CLOSE

Αχιλλέας Μπέος: Ομοφοβικό παραλήρημα μετά το χαστούκι σε πλημμυροπαθή – «Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ τον ράφτη και να’ ρθουν να βοηθήσουν»

30.09.2023 17:14
beos_kasselakis

Μετά τον ξυλοδαρμό πλημμυροπαθή και το show συγχώρεσης που έδωσε στο γραφείο του, ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε το παραλήρημά του, στρεφόμενος αυτή τη φορά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συντρόφου του.

Στην ομοφοβική του δήλωση, ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε: «Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα».

«Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει. Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες», συνέχισε.

«Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι …», κατέληξε, αφήνοντας αιχμές.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τη ΝΔ να άρει τη στήριξή της στην εκ νέου υποψηφιότητας του δημάρχου της πόλης, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της επόμενης Κυριακής, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει» – Το βίντεο του 2021 με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για συντήρηση

Δήλωση στήριξης Χρυσοχοΐδη σε Αγαπηδάκη: «Η συνεργασία μας ήταν και είναι άριστη»

ΠΑΣΟΚ: Συνεχείς επιθέσεις σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ – Εντάσεις και κόντρες στο εσωτερικό 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07