search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:36
MENU CLOSE

Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει» – Το βίντεο του 2021 με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για συντήρηση

30.09.2023 16:22
kasselakis_stefanos

Δηκτικό σχόλιο, το οποίο περιλαμβάνει και απόσπασμα από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη συντήρηση του στεγάστρου Καλατράβα, ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media.

«Η παρακμή τελειώνει. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης για το ξαφνικό λουκέτο στο ΟΑΚΑ.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Πάμε να δούμε τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει τη συντήρηση του Στεγάστρου Καλατράβα. Ήταν 2021! Χθες το Ολυμπιακό Στάδιο έκλεισε λόγω στατικής ανεπάρκειας – δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού», αναφέρει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Στέγαστρο Καλατράβα. Το 2004, σύμβολο μίας χώρας που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους. Η παρακμή τελειώνει», επισημαίνει στην ανάρτησή του.

Και καταλήγει: «Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση στήριξης Χρυσοχοΐδη σε Αγαπηδάκη: «Η συνεργασία μας ήταν και είναι άριστη»

ΠΑΣΟΚ: Συνεχείς επιθέσεις σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ – Εντάσεις και κόντρες στο εσωτερικό 

«Κόντρα» ΝΔ – Κασσελάκη για Μπέο μέσω Σπετσών – «Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της ΝΔ στην περιοχή», λέει το ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07