search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:44
MENU CLOSE

Αχιλλέας Μπέος: «Είσαι 26 χρονών και έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη» – Αφού χτύπησε πλημμυροπαθή τον… συγχώρεσε (Video)

30.09.2023 13:50
beos

Αφού έδειρε πλημμυροπαθή και δικαιολόγησε την πράξη του με ανάρτηση στο Facebook, αποδίδοντας στην …αυπνία του το χαστούκι, ο Αχιλλέας Μπέος επανήλθε στα social media δηλώνοντας πως ο πολίτης του ζήτησε συγγνώμη.

«Είσαι 26 χρονών και έχεις δικαίωμα να κάνεις λαθη», ακούγεται να λέει ο δήμαρχος Βόλου στον πολίτη που χτύπησε. «Η πρόθεση μου δεν ήταν ούτε να πας αυτόφωρο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι», προσθέτει.

Στο βίντεο ακούγεται ένας από τους συνεργάτες του δήμαρχου να λέει στον νεαρό: «Ζήτα συγγνώμη από τον δήμαρχο εδώ», με τον τελευταίο να απαντά: «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παπάς»

Στη σχετική ανάρτηση με το βίντεο μάλιστα αναφέρει και το εξής υστερόγραφο: «Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…».

Ολόκληρη η ανάρτηση Μπέου

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα, όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως άνθρωπος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγησηΜου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι’ αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…».

Διαβάστε επίσης:

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Κλείνει σήμερα 100 χρόνια ζωής – Μία μυθική διαδρομή από το Σικάγο στο πλευρό του Ανδρέα

Κασσελάκης για Μπέο: Καλώ τον πρωθυπουργό να αποσύρει τη στήριξή του

Ακατανόητες δηλώσεις Βρούτση για ΟΑΚΑ – «Μέρος του προβλήματος ο Παναθηναϊκός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:38