search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 14:45
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Μπέο: Καλώ τον πρωθυπουργό να αποσύρει τη στήριξή του

30.09.2023 11:31
kasselakis_beos

Να άρει τη στήριξή του στον Αχιλλέα Μπέο και να ζητήσει άμεσα την αποχώρησή του από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου, ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης από τον πρωθυπουργό μετά τον ξυλοδαρμό πλημμυροπαθή.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

«Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα», επισημαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Αχιλλέας Μπέος: Έδειρε πλημμυροπαθή επειδή ήταν… άυπνος (Video)

Ακατανόητες δηλώσεις Βρούτση για ΟΑΚΑ – «Μέρος του προβλήματος ο Παναθηναϊκός»

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ομπρέλα «βράζει» και πιέζει Κασσελάκη – Βαρόμετρο για τη στάση της η πανελλαδική της Συνδιάσκεψη σήμερα και αύριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 14:43