search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Αυγέρη σε ΝΔ για Μπέο: «Τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι» – Συνεχίζεται ο «πόλεμος»

30.09.2023 17:37
beos_avgeri_glavinas

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κόντρα που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου μετά το χαστούκι του Αχιλλέα Μπέου σε πλημμυροπαθή.

Σχολιάζοντας την απάντηση που έδωσε η ΝΔ στον Στέφανο Κασσελάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, επισήμανε: «Φαίνεται ότι τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι».

«Η ΝΔ, συνεχίζοντας την παράδοση των υπεκφυγών στις οποίες μας έχει συνηθίσει, αποφεύγει να καταδικάσει την τραμπούκικη συμπεριφορά του εκλεκτού της υποψηφίου δημάρχου στο Βόλο και να δηλώσει ρητά ότι δεν τον στηρίζει», πρόσθεσε.

»Όπως γνωρίζουν επίσης καλά, ότι το χάος στο Βόλο από τις επαναλαμβανόμενες πλημμύρες και καταστροφές, φέρει σε μεγάλο βαθμό τη σφραγίδα των “γαλάζιων” πολιτικών στην αυτοδιοίκηση και το κράτος. Αντί να κάνει το “άσπρο” – “μαύρο” για λόγους ψηφοθηρίας, ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει έστω και τώρα ότι αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο».​

Πώς άρχισε η κόντρα

Ο «πόλεμος» άρχισε το πρωί του Σαββάτου όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε με ανάρτησή του από τον πρωθυπουργό να άρει την υποστήριξή του στον Αχιλλέα Μπέο.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτηΧθες κατάβρεξε πολίτη», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στη σχετική ανάρτηση στο Facebook.

«Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα», ζητούσε.

Απαντώντας, στον Στέφανο Κασσελάκη, η ΝΔ ανέφερε: «Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος».

»Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης» – συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία- την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!».

«Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Εμμέσως στην κόντρα συμμετείχε και το ΠΑΣΟΚ, που αποδοκίμασε τις βιαιοπραγίες Μπέου. «Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα και δήθεν μη στηρίξεις, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή», επισήμανε.

Στο σχόλιό του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, ανέφερε:

«Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης και μέλη της Κυβέρνησής του, φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί στο Δημαρχείο Βόλου με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο.

Σήμερα βλέπουμε τον κ. Μπέο να προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον πολιτών και να μετέρχεται απαράδεκτων συμπεριφορών με χειροδικίες, ύβρεις και ρίψεις νερού.

Την ώρα μάλιστα που ο Βόλος πλημμύρησε για δεύτερη φορά, το νερό παραμένει ακατάλληλο σε πολλές περιοχές, κατοικίες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και μέρες και το οδικό δίκτυο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες του Βόλου θα κληθούν να επιλέξουν τον Δήμαρχο της πόλης.

Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα και δήθεν μη στηρίξεις, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ας κορνιζάρουν τις χαρούμενες φωτογραφίες με τον κ. Μπέο από το Δημαρχείο του Βόλου. Αυτά είναι τα παράσημά τους».

Διαβάστε επίσης:

Αχιλλέας Μπέος: Ομοφοβικό παραλήρημα μετά το χαστούκι σε πλημμυροπαθή – «Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ τον ράφτη και να’ ρθουν να βοηθήσουν»

Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει» – Το βίντεο του 2021 με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για συντήρηση

Δήλωση στήριξης Χρυσοχοΐδη σε Αγαπηδάκη: «Η συνεργασία μας ήταν και είναι άριστη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15