search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:07
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: «Σεβαστείτε τον αγώνα του» – Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

01.10.2023 14:54
KARRAS

Τέλος στις μακάβριες ειδήσεις που διακινούνται, τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο, βάζει το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά στο Facebook.

Με μια συνοπτική ανακοίνωση, οι φίλοι του καλλιτέχνη διέψευσαν κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν, ακόμη και ότι έφυγε από τη ζωή, τονίζοντας πως ο Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τη δύσκολη μάχη για την υγεία του.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

»Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο Βασίλης Καρράς δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί έφυγε ο Νίνο για ένα βράδυ από το «Fame Story»

Κάμερον: Η περιπέτεια στα γυρίσματα της ταινίας «Άβυσσος» που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Χρηστίδου για Μπέο: «Tο “μεγαλόψυχος” με τρελαίνει» – «Οι δηλώσεις χειρότερες από την πράξη του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38