ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Βίσση - Αργυρός: Οι αγκαλιές τους στη σκηνή... ξεσήκωσαν το κοινό (Videos)

02.10.2023 11:41

Ένα απολαυστικό θέαμα χάρισαν στο κοινό η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός οι οποίοι εκτός από τις ερμηνείες τους καταχειροκροτήθηκαν και για τη «χημεία» τους πάνω στη σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς με τους φαν να μη σταματούν να χειροκροτούν τους δυο καλλιτέχνες.

«Να τον πιάσω για σας; Πού να τον πιάσω στο μάγουλο, τον έπιασα», λέει απευθυνόμενη στο πλήθος η Άννα Βίσση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ανταποκρίνεται και να την παίρνει μια τρυφερή αγκαλιά.

@mporfi Κάτι ψήνεται ❤️‍🔥😂 @annavissiofficial @Argiros Konstantinos OFFICIAL #annavissi #annavissiofficial #fannatics #annavissi50xronia #larnaka #cyprus #greekmusic #konstantinosargiros ♬ original sound – mariaporfiriou

Συναυλία για τα 50 χρόνια

Η επετειακή συναλία που έδωσε η Άννα Βίσση ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τα 50 χρόνια καριέρας της.

Συμπληρώνοντας μισό αιώνα «μουσικής ζωής», η τραγουδίστρια τo γιόρτασε με μια μεγαλειώδη συναυλία, ελεύθερης εισόδου για το κοινό, στον τόπο που γεννήθηκε, τη Λάρνακα η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 30 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ευρώπης.

Μαζί της εμφανίστηκαν επίσης οι: Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Πάολα, Μπάμπης Στόκας, όπως και η αδερφή της η Λία Βίσση.

Διαβάστε επίσης:

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό»

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αποκαλύπτει πως έμαθε η γυναίκα του για τον παράνομο δεσμό του – «Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε»

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αντιδράσεις στα social media για το φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με την κόρη του (video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:58
Exit mobile version