search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:26
MENU CLOSE

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αποκαλύπτει πως έμαθε η γυναίκα του για τον παράνομο δεσμό του – «Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε»

02.10.2023 10:19
arnold schwarzenegger

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε πως τα έκανε μαντάρα όταν έκανε σχέση με την τότε οικiακή του βοηθό της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα. Όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People «Τα έκανα σκ…». Αυτή η σχέση έβαλε τέλος στον γάμο του με τη  Μαρία Σράιβερ το 2011.

 «Θυμηθείτε ότι δεν είχαμε τσακωθεί. Δεν κάναμε κανένα καυγά», είπε ο ηθοποιός. Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ, ο όποιος ήρθε στον κόσμο 5 ημέρες αφότου ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλωσόρισε τον γιο Κρίστοφερ με τη Σράιβερ.

Όμως, παρά το τέλος του γάμου τους, ο 76χρονος Σβαρτζενέγκερ επέμεινε ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του έχουν καλές σχέσεις: «Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Παρόλο που η σχέση μας πλέον είναι διαφορετική, το μόνο που αισθάνομαι για εκείνη είναι μόνο αγάπη».

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός προτεραιότητα έχουν τα παιδιά τους: «Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της εξωσυζυγικής σχέσης. Και εκείνη έχει τη δική της ζωή, τη σχέση της, εγώ έχω τη δική μου (με τη Χέδερ Μίλιγκαν), αλλά πάντα επικοινωνούμε για τα παιδιά, για τις διακοπές, για τα πάρτι γενεθλίων και τα Χριστούγεννα».

Εκτός από τον Κρίστοφερ, το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά την 33χρονη Κάθριν, την 32χρονη Κριστίνα και τον 30χρονο Πάτρικ. Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στη Page Six τον Μάιο ότι τα παιδιά της Σράιβερ «δεν αγαπούν» τον νόθο γιο του πατέρα τους. «Ο Άρλοντ πάντα συμπεριφερόταν στον Τζόσεφ όπως σε όλα του τα παιδιά του – πολύ δίκαια. Αλλά τα άλλα του παιδιά ξεσπούν στον Τζο».

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Arnold» αποκαλύφθηκε ότι η Σράιβερ έμαθε για την παράνομη σχέση του συζύγου της κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας συμβουλευτικής γάμου το 2011.

«Η Μαρία θέλει να μάθει αν είσαι ο πατέρας του Τζόζεφ», τον ρώτησε η σύμβουλος γάμου, αναφερόμενη στο παιδί της Μπαένα, το οποίο έφερε έμοιαζε πολύ στον Σβαρτσενέγκερ. «Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε. Και τότε είπα την αλήθεια», είπε ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του 25ετούς γάμου του τον Μάιο του 2011. Λίγες μέρες αργότερα, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ο Σβαρτσενέγκερ είχε εξώγαμο παιδί με την οικονόμο της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αντιδράσεις στα social media για το φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με την κόρη του (video)

Ρον Μος: Δείτε πώς είναι στα 71 του ο Ριτζ από την «Τόλμη και Γοητεία» (Photos)

Χρηστίδου για Μπέο: «Tο “μεγαλόψυχος” με τρελαίνει» – «Οι δηλώσεις χειρότερες από την πράξη του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:25