search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:02
MENU CLOSE

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό»

02.10.2023 10:34
Maggie-xaralampidou

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε διευκρινίσεις για παλιότερες δηλώσεις της, που αφορούσαν μία δύσκολη φάση της ζωής της και ένα πρόβλημα που περνούσε.

«Δεν είχα πει ότι είναι θέμα με την υγεία μου, είχα πει ότι περνούσα ένα θέμα το οποίο είναι στενάχωρο και δύσκολο. Δεν είχα διευκρινίσει αν είναι θέμα υγείας», ανέφερε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο Happy Day.

«Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα. Είχα πει ότι είμαι σε μία φάση που είμαι super ήρωας, συνεχίζω να βιώνω τον ρόλο του super ήρωα. Ακόμα δεν θα τοποθετηθώ σε αυτό, γιατί πολλές φορές ακόμα και τα ψυχολογικά θέματα που περνάς, θέματα συναισθηματικής φύσεως, έχουν αντίκτυπο και στην υγεία μας. Μπορεί να είναι κάτι συναισθηματικό, ψυχολογικό, οπότε πάλι να έχει αντίκτυπο στην υγεία. Οπότε ούτως ή άλλως είναι λίγο μπερδεμένο όλο αυτό.

Είναι ένα προσωπικό θέμα και ενδεχομένως δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό», κατέληξε η η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε επίσης:

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αποκαλύπτει πως έμαθε η γυναίκα του για τον παράνομο δεσμό του – «Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε»

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αντιδράσεις στα social media για το φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με την κόρη του (video)

Ρον Μος: Δείτε πώς είναι στα 71 του ο Ριτζ από την «Τόλμη και Γοητεία» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:01