search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:46
MENU CLOSE

Γιώργος και Άννα Νταλάρα: Επισκέφθηκαν την έκθεση της κόρης τους, Γεωργιάννας

11.10.2023 18:28
dalaras-family-new

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Νταλάρα έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης της κόρης τους, Γεωργιάννας, με τίτλο «Βουνά, ζώα & ξωτικά», σε επιμέλεια Εύας Ναθενά.

Από το 2020, η ζωγραφική, μαζί με τη φιλοσοφία της γιόγκα, αποτελούν το δίπολο της απασχόλησής της, συνδυάζοντας μία σύνδεση μεταξύ τους, που συστήνει μια στάση ζωής.

Τα έργα της, σαν δια-λογιστικά ημερολόγια, συνθέτουν ένα τοπίο ψυχεδελικό, σαν με συνέχειες, που φυλάξαμε να θυμόμαστε από παιδιά και που μόνο με τα μάτια του ενήλικα μπορούμε να «διαβάσουμε».

Τα έργα της Γεωργιάννας αποτυπώνουν τη δική της φύση, όταν γράφει: «Ο άνθρωπος, με τα χέρια και την καρδιά μαζί, ζωγράφισε ΒΟΥΝΑ, ΖΩΑ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ…» Και ζωγραφίζει την αλήθεια της λέγοντας: «Και γέλασε πολύ. Για όλο τον πηγαιμό. Κι όλο τον λυτρωμό του».

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα, είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ δεν απασχολούν συχνά τον Τύπο καθώς κρατούν χαμηλό προφίλ.

Ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγός του, Άννα Νταλάρα, ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου το 1983 και έχουν αποκτήσει την Γεωργιάννα Νταλάρα, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης: «Βασανίστηκα από τον έρωτα – Θα γράφω μέχρι να τα κακαρώσω»

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκαλύπτει ότι ζούσαν χωριστές ζωές επί 7 χρόνια με τον Γουίλ Σμιθ

Νικήτας Τσακίρογλου: «Είμαι πλήρης ημερών, αισθάνομαι ότι πρέπει να αποστρατευτώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:46