search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Καίτη Γκρέι: Σήμερα το δικαστήριο για την επιμέλεια της τραγουδίστριας (Video)

24.10.2023 13:06
kaiti-gkrei-new

Την οριστική απάντηση αναφορικά με το πρόσωπο που θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της Καίτης Γκρέι αναμένεται να δώσει το δικαστήριο με την υπόθεση να εκδικάζεται, σήμερα, στην Ευελπίδων.

Ποιοι διεκδικούν την επιμέλειά της

Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του ενώ στην αντίπερα όχθη, βρίσκεται η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη η οποία διεκδικεί επίσης τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της ιδίας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day», οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες με την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη να μην επιθυμεί η Καίτη Γκρέι να βγει από το σπίτι της, καθώς φοβούνται μην πάρει την επικαρπία ο πρωτότοκος γιος, επωφελούμενος οικονομικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Καίτη Γκρέι βρίσκεται -σύμφωνα με δηλώσεις της εγγονής της, Αγγελικής Ηλιάδη– σε προχωρημένη άνοια, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here». Για τον λόγο αυτό, θα την εκπροσωπήσουν η μητέρα και ο αδερφός της. 

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Δραγούμη: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12 – «Όταν πήγε να με αγγίξει φοβήθηκα κι έφυγα» (Video)

Θάνος Κιούσης: Η νέα του εκπομπή και η ιστορία πίσω από το χαρακτηριστικό μουστάκι (Videos)

Τζόυς Ευείδη: «Δεν είχα προτάσεις από την τηλεόραση – Μπορεί να μην είμαι της μόδας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48