search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:03
MENU CLOSE

Ναταλία Δραγούμη: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12 – «Όταν πήγε να με αγγίξει φοβήθηκα κι έφυγα» (Video)

24.10.2023 11:41
natalia-dragoymi-new

Για τον γάμο της που μετρά 22 χρόνια αλλά και για την παρενόχληση που είχε υποστεί στα 12 της χρόνια μίλησε η Ναταλία Δραγούμη.

Σε συνέντευξή του στο «MEGA Καλημέρα», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τόσα χρόνια μετά, εξακολουθεί να νιώθει ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ενώ δεν έχουν φθάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό.

«Δεν έχουμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον άντρα μου μετά από τόσα χρόνια. Τον ενοχλεί που είμαι αργή σαν άνθρωπος. Ο έρωτας μετά από τόσα χρόνια παίρνει διαφορετική μορφή, αλλά υπάρχει. Στο γάμο μου πήγα με φόρμες, γιατί έγινε μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Ήμουν 25 κιλά παραπάνω» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στα παιδιά της η Ναταλία Δραγούμη επισήμανε ότι διατηρεί μαζί τους μια σχέση στενή και ουσιαστική με την κόρη της να μοιράζεται, μάλιστα, μαζί της λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

«Είμαι ήσυχη σαν μαμά με τα παιδιά μου. Η κόρη μου λέει τα προσωπικά της, ο γιος μου όχι. Δεν μου πέφτει λόγος για τις σχέσεις της κόρης μου» είπε και πρόσθεσε:

«Μικρή ήμουν ”άτακτη”. Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο ”ξύπνησα” αρκετά μικρή. Πολύ παλιά είχα κάνει γυμνισμό με την παρέα μου στην Σαντορίνη».

Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε, επίσης, για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στα 12 της χρόνια, επισημαίνοντας ότι ήταν κάτι για το οποίο δεν μίλησε στους γονείς της αλλά στις αδερφές της.

«Όταν πήγε να με αγγίξει φοβήθηκα και έφυγα. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδελφές μου» τόνισε.

Τέλος, η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» στο θέατρο Διάνα και την παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» με την Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι κάποτε υπήρχε μια γυναίκα που είχε γίνει η σκιά της.

«Υπήρχε μία γυναίκα που με ακολουθούσε παντού και ήξερε πάντα τι έκανα. Ήταν τρομακτικό», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Κιούσης: Η νέα του εκπομπή και η ιστορία πίσω από το χαρακτηριστικό μουστάκι (Videos)

Φίλιππος Σοφιανός: Ξέσπασε για ακύρωση παράστασης – «2 μήνες δουλειά πετάγονται στον δρόμο»

Τζόυς Ευείδη: «Δεν είχα προτάσεις από την τηλεόραση – Μπορεί να μην είμαι της μόδας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:03