search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:18
MENU CLOSE

Πολάκης για άρση ασυλίας του: Δεν θα κάτσω φρόνιμος παρά την προσπάθεια σπίλωσης

25.10.2023 13:44
pavlos_polakiss

Πολιτική δίωξη «βλέπει» πίσω από τις υποθέσεις άρσης της ασυλίας του ο Παύλος Πολάκης και κάρφωσε το προεδρείο της Βουλής αλλά τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή ότι δεν έδωσαν βάση στις καταγγελίες του για τον βουλευτή της ΝΔ Περικλή Μαντά. 

Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι ο βουλευτής της ΝΔ συνδέεται με off shore εταιρία στα νησιά Μάρσαλ μέσω αχυρανθρώπου και απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ είπε ότι είναι η όγδοη φορά που επιχειρούν να τον σπιλώσουν, ζητώντας την άρση της ασυλίας του. «Νομίζουν ότι θα υποστείλω τη σημαία και θα κάτσω φρόνιμος, αλλά αυτό δεν θα γίνει γιατί δεν είναι στο γονίδιο μου», είπε και πρόσθεσε πως εάν υπήρξε παρέμβαση της Βουλής, της ΑΑΔΕ και της Εφορίας Καλαμάτας ο κ. Μαντάς θα έχανε την έδρα του. 

Πρότεινε δε, μια συμφωνία, αν αποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες του ο Περικλής Μαντάς να παραιτηθεί ή να τον αποπέμψει η ΝΔ με τον Θάνο Πλεύρη να τον καλεί να απαντήσει εάν ο ίδιος παραιτηθεί σε περίπτωση που δεν αποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες του. 

Από την πλευρά του διέψευσε κατηγορηματικά ο βουλευτής της ΝΔ ότι έχει σχέση με off shoreεταιρία, παραδέχθηκε ωστόσο, ότι έχει χρέη  προς το δημόσιο (για οφειλές 650.000-700.000 μίλησε ο Παύλος Πολάκης) τα οποία είναι σε διαδικασία ρύθμισης. «Είμαι ο Περικλής Μαντάς και κατάγομαι από το μεγαλύτερο τζάκι, αυτό της κοινωνίας», ανέφερε και μίλησε για επίθεση στρατευμένων τρολ του Πολάκη στο ανήλικο παιδί του. 

«Αν είχαμε μια σκιά, διαλύθηκε από όσα είπε ο κ. Μαντάς», σχολίασε ο Νίκος Παππάς με τον κ. Πολάκη να επιμένει πως δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον βουλευτή της ΝΔ και πως τα στοιχεία που κατέθεσε δεν τα έβγαλε από το κεφάλι του. Στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη, υπέρ της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη ψήφισαν 260 βουλευτές, 2 καταψήφισαν κι ένας δήλωσε “παρών”. 

Διαβάστε επίσης

Αποχαιρετισμός Τσίπρα σε Μαργαρίτα Γεραλή: «Η Μαργαρίτα της Αριστεράς, της αφοσίωσης, δεν είναι πια μαζί μας»

Καρανίκας: «Δεν υφίσταται πλέον νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ακύρωσε την ύπαρξή της στηρίζοντας τους βαρόνους της αριστερής ελίτ»

Βασιλειάδης: Ανοησίες τα περί παράκεντρων – «Καρφιά» για όσους ζητούν παρέμβαση Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:18