search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Καρανίκας: «Δεν υφίσταται πλέον νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ακύρωσε την ύπαρξή της στηρίζοντας τους βαρόνους της αριστερής ελίτ»

25.10.2023 12:29
karanikas_2510_1460-820_new

Και τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «διαγράφει» ο Νίκος Καρανίκας, μετά την αντίδρασή της για τις διαγραφές των ΦίληΣκουρλέτηΒίτσα.

Ο θερμός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, με ανάρτησή του στο facebook διαμηνύει ότι η νεολαία αποδεικνύει ότι μπορεί να μετατραπεί «σε μέρος του προβλήματος» και δηλώνει ότι ακύρωσε την ύπαρξή της και δεν υφίσταται πλέον καθώς στηρίζει τους «βαρόνους της αριστερής ελίτ». 

Υπενθυμίζεται πως η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή της λίγο μετά την γνωστοποίηση των διαγραφών έκανε λόγο για αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες πρακτικές του νέου προέδρου που δημιουργούν ένα status quo, όπου ο θεσμός του προέδρου υπερβαίνει κάθε δημοκρατική λειτουργία. Ταυτόχρονα ζήτησε την σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την ανάκληση των διαγραφών.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας αναφέρει:

«Ακύρωσαν την ύπαρξη τους.

Η ανακοίνωση την νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εναντίον του εκλεγμένου προέδρου Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis αποδεικνύει πως μπορεί να μετατραπεί ένα όργανο σε μέρος του προβλήματος όταν εργαλειοποιείται για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς μιας παρέας και δυο φραξιών.

Είναι προφανές ότι για τα μέλη του κόμματος και για το κόσμο όλο, δεν υφίσταται πλέον νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Υπονόμευσαν την ύπαρξη τους καθώς βυθίστηκαν στον πανικό του συναισθήματος που προκαλεί το υπαρξιακό πρόβλημα των βαρόνων της αριστερής Ελίτ, των φραξιών και των ιερών αγελάδων».

Στην ανακοίνωσή της, τα ξημερώματα Τρίτης, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε τα εξής:

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε εκτός κόμματος τρία κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε πώς το ποσοστό το οποίο έλαβε στις εσωκομματικές εκλογές, του δίνει την δυνατότητα να παραβιάζει κάθε άρθρο του καταστατικού.

Τέτοιου είδους πρακτικές είναι άκρως αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και επικίνδυνες, καθώς δημιουργούν ένα status quo, όπου ο θεσμός του προέδρου υπερβαίνει κάθε δημοκρατική λειτουργία που το Κόμμα μας ασπαζόταν ιστορικά αλλά και αγωνιζόταν κοινωνικά.

Απαιτούμε την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την ανάκληση των διαγραφών αυτών».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσίπρας: Υπάρχει στρατηγική για μέγιστη δυνατή ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη

Φίλης και Βίτσας ανοίγουν τα χαρτιά τους για το νέο κόμμα (Videos)

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για Σπαρτιάτες: 11 βουλευτές καλούνται ως ύποπτοι για εξαπάτηση στις εκλογές -«Είχαν αρχηγό τον Κασιδιάρη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:59