search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:42
MENU CLOSE

Βασιλειάδης: Ανοησίες τα περί παράκεντρων – «Καρφιά» για όσους ζητούν παρέμβαση Τσίπρα

25.10.2023 12:26
GIORGOS_VASILEIADIS

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί. Πολλοί προσπάθησαν με πολλούς τρόπους» τόνισε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης και σημείωσε: «Ό,τι κι αν γίνει, στο τέλος θα τον βρούμε τον δρόμο μας».

«Παίζουμε εμείς και η Γάζα στο ίδιο πεδίο κι αυτό δείχνει προς τα στελέχη μας πως πρέπει να σοβαρευτούν» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ σε ερώτηση για το ποιους θεωρεί «ασόβαρους» απάντησε:

«Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το βήμα κριτικής για μία κομματική διαδικασία είναι η τηλεόραση ή τα ραδιόφωνα και όχι η συνεδρίαση ενός οργάνου».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε λόγο για εσωτερική δυστοπία και δυσκολία να αναγνωριστεί μία νέα κατάσταση. «Έχουμε μία δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση είτε μας αρέσει, ειτε όχι. Σε οποιοδήποτε κόμμα του κόσμου υπήρχε τέτοια επίθεση σε νεοεκλεγέντα πρόεδρο και σε οποιονδήποτε πρόεδρο, προφανώς θα κινούνταν οι εσωκομματικές διαδικασίες» πρόσθεσε.

«Να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη»

Σημείωσε ότι είναι προφάσεις εν αμαρτίαις τα περί παράκαμψης των κομματικών οργάνων και ζήτησε «σεβασμό επιτέλους» στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ειδικά αυτοί οι οποίοι διερρύγνυαν τα ιμάτια τους ότι δεν είμαστε προεδρικό, προεδροκεντρικό κόμμα και τώρα περιμένουν πάλι από τον «πατερούλη» να κάνει παρέμβαση για να πάνε τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση… Αυτό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει. Σεβασμός απόλυτος στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρόεδρος είναι πρώην πρόεδρος, διασφάλισε τη διαδικασία, δεν παρενέβη σε κανένα σημείο της διαδικασίας» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «οφείλουμε όλοι αυτοί τη στιγμή να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη. Με αυτό το μπάχαλο που επικρατεί επιβεβαιώνουν όλους αυτούς που μας κατηγορούσαν ότι υπάρχουμε γιατί υπάρχει ο Αλέξης».

«Ανοησίες τα περί παράκεντρων»

Παράλληλα, χαρακτήρισε ανοησίες τα περί παράκεντρων στο κόμμα για τα οποία μίλησε χθες ο Πάνος Σκουρλέτης. «Είναι και προσβλητικά για το κόμμα, αυτό που περιέγραψε (σ.σ ο Σκουρλέτης) δεν ισχύει. Πάλι στον Τσίπρα τα ρίχνουν, αυτά είναι ασυναρτησίες», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο ο Γιώργος Βασιλειάδης χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ικανό να εκφράζει τον χώρο της Αριστεράς, εάν του το επιτρέψουν.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Ρήγας: Στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται κανονικό σαμποτάζ – Λάσπη στον ανεμιστήρα οι καταγγελίες Σκουρλέτη (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βίτσας επιμένει για νέο κόμμα – «Προσωπική μου γνώμη, έχω πρόταση για τον αρχηγό του νέου φορέα» (Video)

Τάκης Κατσαρός: Μόνη λύση να παραιτηθεί ο Κασσελάκης – Μεγάλες οι ευθύνες Τσίπρα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:42