search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:36
MENU CLOSE

Μπόρις Τζόνσον: Ξεκινά τηλεοπτική εκπομπή στο GB News (Video)

27.10.2023 19:15
boris-new

Νέες προοπτικές για την καριέρα του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ανοίγονται από εδώ και πέρα, καθώς ανακοίνωσε ότι εντάσσεται στο δυναμικό του ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου GB News, ως παρουσιαστής, υπεύθυνος εκπομπών και σχολιαστής.

Ο Τζόνσον, ο οποίος παραιτήθηκε από βουλευτής πριν από λίγους μήνες, «θα διαδραματίσει βασικό ρόλο» στην κάλυψη των εκλογών στη Βρετανία και τις ΗΠΑ μέσα στο 2024. Επιπλέον θα παρουσιάζει μια σειρά «για τη δύναμη της Βρετανίας σε όλο τον κόσμο», όπως ανέφερε το κανάλι.

Ο μισθός του δεν αποκαλύφθηκε, αλλά είναι πιθανό να λάβει εξαψήφιο ποσό, με τον Ρις-Μογκ να πληρώνεται 350.000 λίρες ετησίως και τον αναπληρωτή πρόεδρο των Τόρις, Λι Άντερσον, να παίρνει 100.000 λίρες ετησίως από το κανάλι, σύμφωνα με τον Guardian.

Η GB News ανήκει από κοινού στον διαχειριστή hedge fund Πολ Μάρσαλ και τη Legatum, μια επενδυτική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι που συνιδρύθηκε από τον πρόεδρο της GB News, Alan McCormick. Ο Μάρσαλ λέγεται ότι ετοιμάζει μια προσφορά για να αγοράσει την Daily Telegraph, πρώην εργοδότη του Τζόνσον.

Διαβάστε επίσης:

Έρικ Τζένσεν: Με καρκίνο 4ου σταδίου διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead» – H καμπάνια στο GoFundMe

Νέγρος του Μοριά: Ο μουσικός που «παντρεύει» την τραπ με τη ρεμπέτικη μουσική (Videos)

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Η παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή που τον συγκίνησε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:32