search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:08
MENU CLOSE

Έρικ Τζένσεν: Με καρκίνο 4ου σταδίου διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead» – H καμπάνια στο GoFundMe

27.10.2023 19:06
ΕΡΙΚ_JENSEN
GoFundMe

«Αφού επέζησε ως εκ θαύματος από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο μόλις πριν από ενάμιση χρόνο, ο αγαπημένος μας Έρικ Τζένσεν μόλις διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου IV» αναφέρει η σελίδα στο GoFundMe. Η οικογένεια και οι φίλοι του Έρικ Τζένσεν ζητούν τη στήριξη του κόσμου καθώς ο ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στο συκώτι του, αλλά εργάστηκε ως σκηνοθέτης και συγγραφέας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας του. «Οι γιατροί του πιστεύουν ότι έχουν πιθανότητες να συρρικνώσουν τους όγκους αρκετά, ώστε να κάνουν δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις και να τους βγάλουν όλους. Μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά ο Έρικ και η οικογένειά του θα δώσουν τη μάχη της ζωής τους και χρειάζονται την υποστήριξή σας», αναφέρεται στη σελίδα.

Η οικογένεια ελπίζει να συγκεντρώσει συνολικά 300.000 δολάρια, σημειώνοντας ακόμη ότι μετά τη διάγνωση του ανευρύσματος και του καρκίνου του Τζένσεν, η οικογένειά του βρίσκεται πλέον «σε εξαιρετικά επισφαλή οικονομική θέση και χρειάζεται μεγάλη βοήθεια για να τα καταφέρουν τον επόμενο χρόνο».

Ο Scott Gimple, εκτελεστικός παραγωγός για το «The Walking Dead», δημοσίευσε τη Δευτέρα έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα δωρεών του Τζένσεν, καλώντας για οικονομική βοήθεια.

Ο Έρικ Τζένσεν έχει παίξει μεταξύ άλλων και στις σειρές «For Life», «The Equalizer» και «Mindhunter» και έχει μια κόρη 13 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Η παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή που τον συγκίνησε (Videos)

Νέγρος του Μοριά: Ο μουσικός που «παντρεύει» την τραπ με τη ρεμπέτικη μουσική (Videos)

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Η παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή που τον συγκίνησε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:08