search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:31
MENU CLOSE

Goldie Hawn: «Με άγγιξε εξωγήινος – Ήταν σαν το δάχτυλο του Θεού»

27.10.2023 19:58
Goldie Hawn

Η Goldie Hawn , η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποκάλυψε πρόσφατα μια περίεργη εξωγήινη συνάντηση κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Time to Walk» ένα podcast της Apple Fitness+.

Σε αυτή τη συναρπαστική αποκάλυψη, η Hawn αφηγήθηκε ένα αξιοσημείωτο περιστατικό όπου ισχυρίστηκε ότι είχε έρθει σε στενή επαφή με ένα εξωγήινο ον. Η συνάντηση άφησε μια βαθιά και ανεξίτηλη επίδραση πάνω της.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, τη στιγμή που ένα εξωγήινο ον ήρθε σε φυσική επαφή μαζί της, ένιωθε σαν «το δάχτυλο του Θεού».

Η περιγραφή της ήταν φορτισμένη με συγκίνηση καθώς μετέφερε την εμπειρία ως βαθιά καλοπροαίρετη και γεμάτη με απέραντη αγάπη και φως. Ήταν μια δυνατή και αλλόκοτη αίσθηση που την άφησε βαθιά συγκινημένη.

«Ήταν το πιο καλοπροαίρετο, στοργικό συναίσθημα», είπε στο Time to Walk.

«Αυτό ήταν δυνατό, ήταν γεμάτο φως.

«Αυτή ήταν μια εποχή που, ξέρετε, υπήρχαν πολλές θεάσεις UFO. Το θυμάμαι τόσο ξεκάθαρα… Πήγα έξω από την πόρτα μου και κάθισα στη μικρή προεξοχή και κοίταξα τον σκοτεινό ουρανό».

Πώς έμοιαζαν;

Καθώς συλλογιζόταν τα θαύματα του νυχτερινού ουρανού, η Hawn εξέφρασε στο μυαλό της μια εγκάρδια επιθυμία να συναντήσει αυτά τα απόκοσμα όντα μια μέρα, πιστεύοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν μόνη στο σύμπαν.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση των εξωγήινων όντων.

«Είδα αυτά τα δύο ή τρία τριγωνικού σχήματος κεφάλια. Ήταν σε ασημί χρώμα, κάθετο στόμα, μικροσκοπική μύτη, χωρίς αυτιά», εξήγησε.

«Με έδειχναν, με έδειχναν σαν να με συζητούσαν σαν να ήμουν το θέμα».

«Ήμουν παράλυτη και σκέφτηκα “Θεέ μου, θέλω να σηκωθώ”. Δεν ήξερα αν ήταν αληθινό ή όχι».

Αυτή η συνάντηση, ισχυρίστηκε, έγινε πριν από περίπου πέντε δεκαετίες, όταν ήταν στα είκοσί της και δούλευε ως χορεύτρια στη Δυτική Ακτή.

Χρόνια αργότερα, η Hawn ξεκίνησε ένα ταξίδι σε μια περιοχή που δεν είχε ξαναπάει και είδε ένα ζωντανό όνειρο το βράδυ πριν από την επίσκεψή της. Στο όνειρό της, είδε έξι φώτα να αναδύονται πάνω από ένα βουνό.

Παραδόξως, όταν έφτασε στην τοποθεσία την επόμενη μέρα, βρέθηκε να στέκεται σε έναν λόφο με θέα την ίδια την κοιλάδα που είχε ονειρευτεί…

Διαβάστε επίσης:

Έρικ Τζένσεν: Με καρκίνο 4ου σταδίου διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead» – H καμπάνια στο GoFundMe

Νέγρος του Μοριά: Ο μουσικός που «παντρεύει» την τραπ με τη ρεμπέτικη μουσική (Videos)

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Η παρέμβαση του Πασχάλη Τερζή που τον συγκίνησε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:31