search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:41
MENU CLOSE

Ο Νίκος Κουρής για τον γάμο του: «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε»

28.10.2023 10:38
KOURIS

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβουν πολύ σύντομα ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου. Συγκεκριμένα, το γνωστό ζευγάρι θα παντρευτεί στις 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και ανέφερε: «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε».

«Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό. Άλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Έλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς.. Η συγκεκριμένη μέρα, όμως, μας βολεύει γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ. Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας» δήλωσε ο Νίκος Κουρής.

Διαβάστε επίσης:

Goldie Hawn: «Με άγγιξε εξωγήινος – Ήταν σαν το δάχτυλο του Θεού»

Έρικ Τζένσεν: Με καρκίνο 4ου σταδίου διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead» – H καμπάνια στο GoFundMe

Νέγρος του Μοριά: Ο μουσικός που «παντρεύει» την τραπ με τη ρεμπέτικη μουσική (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:36