Στο πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders του Harvard Kennedy School η τέως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν
Η εμπειρία και η γνώση της πολιτικής στην υπηρεσία της εκπαίδευσης των ηγετών του μέλλοντος.
Στον νέο κύκλο του προγράμματος συμμετέχει η τέως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, η οποία υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Harvard Kennedy School τη Γιάννα Αγγελοπούλου και συζήτησε μαζί της τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και τα θέματα που θα εισηγηθεί το εξάμηνο της διδασκαλίας της.
Στη συνέχεια, η κυρία Άρντερν και η κυρία Αγγελοπούλου συνομίλησαν με τον Πρύτανη κύριο Ντάγκλας Έλμεντορφ για τη συνέχιση του επιτυχημένου προγράμματος, που φέρνει σε επαφή τους ηγέτες της εποχής μας με τους διαδόχους τους, διασφαλίζοντας τη συνέχεια και προσφέροντας ένα καλύτερο όραμα για τον κόσμο του μέλλοντος.
Σημειώνεται πως το Πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν ηγέτες, όπως ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ και απόφοιτος της Σχολής Διακυβέρνησης Κένεντι του Χάρβαρντ, Μπαν Κι Μουν, ο πρώην πρόεδρος του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν, η πρώην πρόεδρος της Φινλανδίας, Τάρια Χάλονεν αλλά και ο νομπελίστας Πρόεδρος της Κολομβίας Juan Manuel Santos.