ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:49
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ανακαλούνται 13 τόνοι… κοτομπουκιών γιατί βρέθηκαν μεταλλικά κομμάτια

06.11.2023 19:09

Mεγάλη ανησυχία στους καταναλωτές στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας επεξεργασίας κρέατος Tyson Foods ότι ανακαλεί περίπου 13.608 κιλά κοτομπουκιών, αφού βρέθηκαν μεταλλικά κομμάτια στο προϊόν

Η Υπηρεσία Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων των ΗΠΑ (FSIS) δήλωσε ότι έλαβε μία αναφορά για μικρό τραυματισμό στο στόμα.

Η FSIS δήλωσε ότι όποιος ανησυχεί για τραυματισμό ή ασθένεια θα πρέπει να επικοινωνήσει με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Τα «Fun Nuggets» σε σχήμα δεινοσαύρου που επηρεάζονται από την ανάκληση έχουν ημερομηνία λήξης 4 Σεπτεμβρίου 2024. «Ένας περιορισμένος αριθμός καταναλωτών ανέφερε ότι βρήκε μικρά, εύκαμπτα μεταλλικά κομμάτια στο προϊόν, και από λόγους προσοχής, η εταιρεία ανακαλεί αυτό το προϊόν», ανέφερε η Tyson σε ανακοίνωσή της.

Η Tyson πρόσθεσε ότι οι πελάτες που είχαν αγοράσει το προϊόν θα πρέπει να το απορρίψουν και να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Tyson, ο μεγαλύτερος παραγωγός κρέατος στις ΗΠΑ βάσει πωλήσεων, αναγκάζεται να προβεί σε ανάκληση.

Το 2019, η εταιρεία ανακάλεσε μια παρτίδα των κοτομπουκιών της, αφού οι πελάτες βρήκαν στο εσωτερικό τους κομμάτια μπλε καουτσούκ.

Διαβάστε επίσης:

Ακτιβιστές έσπασαν την κορνίζα πίνακα του Βελάθκεθ στην Πινακοθήκη του Λονδίνου (Video)

Sky News: 0… στα 3 για τον Μπλίνκεν –  Απέτυχε και στους τρεις στόχους στην περιοδεία του στη Μέση Ανατολή

Νετανιάχου: «Η σύγκρουση αυτή είναι μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας»

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:49
Exit mobile version