search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 05:10
MENU CLOSE

Παπανώτας για Κορομηλά: «Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν» (Video)

20.11.2023 10:23
papanotas-koromila-new

Ένα καυστικό σχόλιο για τη Ρούλα Κορομηλά έκανε ο Δημήτρης παπανώτας μέσα από το Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνέντευξη που η παρουσιάστρια παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα» και τον Κώστα Τσουρό, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε εποχή που η Ρούλα Κορομηλά «είχε από πίσω της πέντε εκδότες» με αποτέλεσμα να προστατευέται από αρνητικές κριτικές.

«Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και ήταν από πίσω πέντε εκδότες και δεν την πείραζε κανένας… Εμείς δεν είχαμε από πίσω πέντε εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο “χτυπημένη” από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Αλλά μας αρέσει να λέμε “αχ έχω χτυπηθεί πολύ”» είπε με τη Σταματίνα Τιμτσιλή να αναφέρεται στη συμπεριφορά που πρέπει να έχει κάποιος όταν η εκπομπή του σημειώνει υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση.

«Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός. Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων».

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Δανδουλάκη: «Διαλύθηκα» – Η έκπληξη που την έκανε να «λυγίσει» (Video)

Τάμτα: «Έχω κάνει λάθη ως γονιός»

Γερμανού σε Μαρτίκα για το «κατίνα»: «Λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01