search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:45
MENU CLOSE

Μετά τον Τσέκερη και ο Κυρίτσης εκτός ΣΥΡΙΖΑ – Έκαναν μαζί εκπομπή, έγραφαν και στην Αυγή

24.11.2023 11:56
tsekeriskyritsi new

Αποχωρήσεων συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ με την πόρτα της εξόδου να περνάει σήμερα ο πρώην διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης αλλά και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης, που κατά το παρελθόν συνεργάστηκαν σε έντυπα και ραδιόφωνα.

Το πάλαι ποτέ ραδιοφωνικό «ζευγάρι», επέλεξε μάλιστα να αποχαιρετίσει το κόμμα με αναρτήσεις που ανέβηκαν στο Facebook σχεδόν ταυτόχρονα και με την ίδια φράση: «Ψυχή βαθιά…»

Ο Άγγελος Τσέκερης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι με επιστολή που έστειλε στη Ράνια Σβίγγου αποχωρεί από το κόμμα και την Κεντρική Επιτροπή.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ψυχή βαθιά.

Πριν λίγο, έστειλα στην Γραμματέα του κομματος Ράνια Σβιγγου αυτό το μέιλ.

Αγαπητή Ράνια.

Με αυτό το μειλ σε ενημερώνω ότι αποχωρώ από την Κεντρική Επιροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και το κόμμα.

Σε ευχαριστώ

Άγγελος Τσέκερης.

Πάμε κι όπου βγει»

«Ψυχή βαθιά» και από τον πρώην βουλευτή Γιώργο Κυρίτση που επέλεξε σχεδόν ταυτόχρονα με τον πρώην συνεργάτη του, να γράψει:

«Καλημέρα, μετά από 43 συναπτά έτη στην οργανωμένη πάλη, από σήμερα είμαι ανένταχτος. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, παρ’ ότι αναγκαστική όπως τα καταλαβαίνω τα πράγματα. Ψυχή βαθιά».

Τσέκερης και Κυρίτσης είχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα την καθημερινή πολιτική εκπομπή «Νέα Κατάσταση – Νέα Καθήκοντα» στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 στο Κόκκινο» ενώ αρθρογραφούσαν μαζί και στην Αυγή,

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσέκερης είχε διατελέσει και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα (2015-2018).

Διαβάστε επίσης:

Από Δευτέρα η νέα ΚΟ των 6+6 και Τσακαλώτου, η «πρεμιέρα» στο Προϋπολογισμό – Όνομα και επικεφαλής στο επίκεντρο συσκέψεων

Γιώργος Τσίπρας: Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν υπήρχε κανένας λόγος αποχώρησης ειδικά για τους 6+6 (Video)

«Κατέβασαν» τα λογότυπα του ΣΥΡΙΖΑ οι αποχωρήσαντες βουλευτές – Με τι τα αντικατέστησαν (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42