search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για κλέμμενο όχημα με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα

24.11.2023 17:40
astynomia new (2)

Αυτοκίνητο γεμάτο όπλα εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο από την ΕΛ.ΑΣ στην στην οδό Νηρηίδων. Τι βρέθηκε μέσα στο όχημα το οποίο είχε πλαστές πινακίδες.

Το όχημα ήταν κλεμμένο με πλαστές πινακίδες και παραποιημένο αριθμό πλαισίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και ένα κράνος, αναφέρει ρεπορτάζ του protothema.gr.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αρχικά ότι ήταν πλαστές οι πινακίδες κυκλοφορίας. Στη συνέχεια έλεγξαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι ήταν παραποιημένος και ο αριθμός πλαισίου. Στο σημείο έχουν κληθεί πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών κι ελέγχουν αυτή τη στιγμή το όχημα. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό, ενώ από βαλλιστική εξέταση θα περάσει και το καλάσνικοφ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο αυτό.

Το όχημα εντοπίστηκε επί της οδού Νηρηίδων 73. Σύμφωνα με πληροφορίες απασχολεί από τις 16 Σεπτεμβρίου τις Αρχές καθώς είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, ενώ φέρει και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί είχε αποφυλακιστεί ο «δράκος των Εξαρχείων» μετά από απόπειρα βιασμού το 2022 – Τι απαντά το εφετείο για το φιάσκο

Σπέτσες: «Ναυμαχία» για τη βίλα του Γιάννη Κούστα – Αντιδρούν στα σχέδια του εφοπλιστή δήμος και κάτοικοι

Δηκτικός Λαζόπουλος για Αχτσιόγλου: ¨Επαιξε το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει» – «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα που ξέχασε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:23