search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Δηκτικός Λαζόπουλος για Αχτσιόγλου: ¨Επαιξε το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει» – «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα που ξέχασε»

24.11.2023 13:06
lazopoylos-new

Την αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Λάκης Λαζόπουλος, στην διαδικτυακή του εκπομπή στο YouTube.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η Έφη Αχτσιόγλου: Έβαλε για μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «Μια γυναίκα φεύγει» λέγοντας «είναι στην πόρτα τώρα η Αχτσιόγλου, δεν θέλει να τον χαιρετήσει» και πρόσθεσε: «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα της, την είχε ξεχάσει. Νευρίασε ο Κασσελάκης που έχει αμερικάνικα νεύρα και της λέει: «Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κλάψεις κλάψε» παίζοντας το αντίστοιχο τραγούδι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε επίσης ότι οι αποχωρήσαντες «ξεκοκάλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα και τώρα ήθελαν να φάνε τον Κασσελάκη».

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μια από τις δύο νεκρές κοπέλες – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας (video)

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος οδήγησης πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ (video)

Κως: Αστυνομικός πάτησε με το αμάξι του συνάδελφό του όταν έμαθε ότι θα του κάνουν έλεγχο για ναρκωτικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24