search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:24
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη… «σαμουράι» με σπαθιά katana, καραμπίνες, μαχαίρια και ξιφολόγχη!

24.11.2023 11:10
katana

Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης ένας 47χρονος, που συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ανάμεσα σε άλλα κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, επτά γεμιστήρες, 607 φυσίγγια, πέντε σπαθιά (δύο μεσαιωνικού τύπου και τρία τύπου katana), δύο μαχαίρια, μία ξιφολόγχη στρατιωτικού τύπου, 55 κροτίδες, ένα επιχειρησιακό γιλέκο και τρεις ασύρματοι πομποδέκτες με δυνατότητα να συγχρονιστούν στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ό,τι αφορά τις καραμπίνες, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, πρόκειται για μία ημιαυτόματη και μία επαναληπτική καραμπίνα, για τις οποίες ο συλληφθείς κατείχε σχετικές άδειες όμως είχε προβεί στην τροποποίησή τους με την προσθήκη εξαρτημάτων και λοιπών στοιχείων, προκειμένου να προσομοιάζουν με πολεμικά τυφέκια.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μια από τις δύο νεκρές κοπέλες – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας (video)

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος οδήγησης πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ (video)

Κως: Αστυνομικός πάτησε με το αμάξι του συνάδελφό του όταν έμαθε ότι θα του κάνουν έλεγχο για ναρκωτικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:23