ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Ελένη Πετρουλάκη: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης μέσω social media

25.11.2023 12:21

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη από επιτήδειους που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Secret, κάποιοι έστησαν ψεύτικο λογαριασμό στα social media και πουλούσαν το νέο πρόγραμμα της γνωστής γυμνάστριας για μόλις 5 ευρώ.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο», δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη.

«Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε δίπλα πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», σημειώνει η γνωστή fitness instructor.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εν λόγω απάτη ήταν πολλά και η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ενέργησε ακυρώνοντας τον ψεύτικο λογαριασμό.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε αγοράκι 2,5 ετών – Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εξανθήματα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ορίστηκε η ημερομηνία για τη δίκη- 26 οι κατηγορούμενοι

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:02
Exit mobile version