search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:19
MENU CLOSE

«Έσπασε» η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

25.11.2023 19:17
karmen_rouggeri

«Έσπασε» η Κάρμεν Ρουγγέρη όταν μίλησε για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου, στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ.

«Σας είδα στεναχωρημένες όταν ήρθα και το μαζί αυτό δείχνει το πόσο οικογένεια είστε εδώ πέρα στις δουλειές που κάνετε. Θα θέλατε να αναφερθείτε; Ή δεν θέλετε; Αν δεν θέλετε, το λέω από τώρα ότι προχωράμε» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Θα ήθελα εγώ να αναφερθώ, ναι. Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν παιδί μου. Εγώ τον μεγάλωσα», απάντησε με τρεμάμενη φωνή η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Είμαστε μια γροθιά παιδιών τότε, 12χρονων παιδιών, που είχαμε μια πολύ ωραία ομάδα και ήταν η Κάρμεν ήταν δασκάλα μας» πρόσθεσε η Χριστίνα Κουλουμπή για να συνεχίσει, εμφανώς συγκινημένη, η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγοντας πως «αυτός ήταν μαζί μας».

«12 χρονών παιδιά περιμέναμε πως και πως να συναντηθούμε το Σάββατο για να δημιουργήσουμε κόσμους κάνοντας πρόβες. Είχα την ευτυχία να έχω τον Αλέξανδρο φίλο μου, κολλητό. Δηλαδή ταιριάξαμε γιατί είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα και τα ίδια ταλέντα, γιατί ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός σκηνογράφος και ενδυματολόγος», πρόσθεσε η κόρη της αγαπημένης ηθοποιού.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μάζεψα 30 παιδιά, μέσα στα οποία ήταν και ο Αλέξανδρος, ήταν να τους διαβάσω ένα έργο και τους ζήτησα να μου κάνουν μια αφίσα το άλλο Σάββατο. Ξεχώρισα δύο αφίσες, ήταν της Χριστίνας και του Αλέξανδρου», επισήμανε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Διαβάστε επίσης:

«Άναψαν φωτιές» Ιρίνα Σάικ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε αγώνα του NBA (Video)

Γερμανού για Θάνο Καλλίρη: «Έπαιρνε: “Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση” και του έβαινε “Τσιμούχες ο Ανδρέας”»

Λευτέρης Πανταζής: «Μου άδειασε όλα τα πράγματα και πήρε το τσαντάκι» – Έπεσε ξανά θύμα κλοπής στο αεροδρόμιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:19