search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:52
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί ο πατριός του ένα μήνα μετά τον θάνατό του – Τι είναι το «Matthew Perry Foundation»

28.11.2023 23:42
mathiou peri 8765- new

Την κληρονομιά του Μάθιου Πέρι, που έχασε τη ζωή του πριν από ένα μήνα θέλησαν να τιμήσουν τα μέλη της οικογένειάς του, ανάμεσά τους και ο πατριός του Κιθ Μόρισον.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ηθοποιού δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το «Matthew Perry Foundation» προς τιμήν της «Giving Tuesday», μιας ημέρας για την υπεράσπιση και τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικές προσπάθειες.

«Είναι σημαντικό για εμάς ως οικογένεια να τιμήσουμε την κληρονομιά του Μάθιου», αναφέρει η δήλωση, μέσω του Entertainment Tonight. «Η δυνατότητα που έχει το “Matthew Perry Foundation” να βοηθήσει όσους υποφέρουν από αυτή την ασθένεια είναι κάτι που είμαστε περήφανοι που το φέρνουμε στον κόσμο».

Το ίδρυμα ιδρύθηκε στις 3 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Πέρι σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου. Ο οργανισμός πρόκειται να βοηθήσει όσους παλεύουν με εθισμούς.

Ο Μόρισον έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

«Αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω. Αλλά φέτος είναι διαφορετικά. Και αύριο είναι η “Giving Tuesday”», έγραψε ο παρουσιαστής του «Dateline» στο X, πρώην Twitter. «Κάντε ό,τι μπορείτε – θα ήταν ευγνώμων».

Ο Μόρισον παντρεύτηκε τη μητέρα του Πέρι, τη Σουζάν Πέρι, το 1981. Σχετικά με τον θετό του γιο είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «People» το 2020: «Είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είναι πάντα στο επίκεντρο για κάποιο λόγο, και έτσι ήταν και ως παιδί. Τον έπαιρνα μαζί μου σε παιχνίδια χόκεϊ τα πρωινά του Σαββάτου. Ήταν αυτός που έβαζε όλα τα γκολ. Ήταν αυτός ο τύπος. Το ίδιο και στο τένις. Ένας ταλαντούχος χαρακτήρας. Πολύ έξυπνος».

Ο Μόρισον αναφέρεται ως ο πληροφοριοδότης που έδωσε λεπτομέρειες για το πιστοποιητικό θανάτου του Πέρι. Το πιστοποιητικό αναφέρει ότι ο Πέρι πέθανε στις 04:17 μ.μ. στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Ο Πέρι δεν ανταποκρινόταν όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες. Η επίσημη αιτία του θανάτου του εκκρεμεί από τις τοξικολογικές εκθέσεις, αλλά οι αρχικές τοξικολογικές διαπίστωσαν ότι ο σταρ δεν είχε μεθαμφεταμίνη ή φαιντανύλη στον οργανισμό του κατά τη στιγμή του θανάτου του.

Ο ηθοποιός κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Hollywood Hills, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου γυρίστηκε η αγαπημένη σειρά για 10 χρόνια, από το 1994 έως το 2004. Οι πρώην συμπρωταγωνιστές των «Friends» έδωσαν το παρών.

Διαβάστε επίσης:

Σε απεργία πείνας η πρωταγωνίστρια του Sex And The City, Σίνθια Νίξον, με αίτημα την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα βραβεία Gotham ισχυρίστηκε ότι προσπάθησαν να τον λογοκρίνουν (Video)

Τζον Τραβόλτα: Οι τραγικές απώλειες που τον απομάκρυναν από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:51