ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι υπέστη ο 60χρονος οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα

29.11.2023 18:15

Κατέληξε ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ύστερα από την καραμπόλα που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τετάρτης 29/11.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Αναζωογόνησης του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Πώς έγινε η καραμπόλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9:00 στη συμβολή των οδών Γούναρη με Τσιμισκή, όταν ένα μικρό φορτηγό του Δήμου Θεσσαλονίκης συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. και από πίσω του «καρφώθηκε» το τρίτο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί, μέχρι να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο. Μάλιστα, οι διασώστες χρειάστηκε να καταβάλουν προσπάθειες για να βγάλουν τον οδηγό από το όχημα και να τον βάλουν στο φορείο και στη συνέχεια στο ασθενοφόρο.

Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα δύο ΙΧ, αλλά και στο φορτηγάκι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Aντιδράσεις για τις φάτνες με ζωντανά ζώα – Τι απαντά ο Μπέος (Video)

Ηράκλειο: Τι είναι τα «στικάκια νικοτίνης» που προκάλεσαν τη λιποθυμία των μαθητών

Σκάνδαλο με λάδι στη Χαλκιδική: Η διοίκηση συνεταιρισμού «εξαφάνισε» πάνω από 80 τόνους και το δήλωσε… κλοπή – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:45
Exit mobile version