search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Μπίστης: «Ο Κοτζιάς στα ελληνοτουρκικά έχει τις ίδιες θέσεις με τον Σαμαρά»

01.12.2023 06:32
mpistis_2711_1460-820_new

Από την πρώτη στιγμή έχει διαχωρίσει τη θέση του υποστηρίζοντας την Έφη Αχτσιόγλου, είναι πολιτικά σκεπτόμενος και έχει περάσει από πολλά κόμματα. 

Ο λόγος για τον Νίκο Μπίστη, ο οποίος σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση άφησε αιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά μετά και τη συμφωνία του τελευταίου για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Ο κύριος Κοτζιάς έχει το θετικό της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και τα εξαιρετικά αρνητικά, δεν τα έχει παρακολουθήσει ο κόσμος, στο Κυπριακό και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις έχει μια αντίληψη ότι δεν πρέπει να γίνει μισό βήμα, είναι κοντά στις θέσεις Σαμαρά», είπε το έμπειρο πολιτικό στέλεχος καρφώνοντας το πρώην σύντροφο του. 

Για την πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Μπίστης ήταν ξεκάθαρος: «Είναι άλλο η πολιτική συμμαχιών που αφορά το ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις που εμείς έχουμε την σταθερή θέση ότι ξεκινώντας από τον χώρο της Αριστεράς  προφανώς κοιτάμε την ευρύτερη προοδευτική παράταξη, την μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία που χρειάζεται για αντιμετωπιστεί η Νέα Δημοκρατία. Θέλει σχέδιο, ολόκληρη δουλειά, έχουμε μείνει πίσω» και συνέχισε  «Δε θέλουμε να φτιάξουμε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύουμε ότι η εποχή απαιτεί κάτι καινούριο, υπάρχει πολιτικός χώρος, το βλέπουμε».

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για επιστολική ψήφο: Η ΝΔ θέτει σε κίνδυνο τη μυστικότητα και το αδιάβλητο των εκλογών

Φρέντι Μπελέρης: Πυρά κατά του Ράμα – Καταγγέλλει σχέδιο φτωχοποίησης της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία (audio)

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Βασίλη Βασιλικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35