ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 14:29
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Συγκίνηση στη συνάντηση με τη γιαγιά που αγόρασε ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ (Video)

14.12.2023 09:54

Την Αθηνά Παπαχρήστου, τη γιαγιά που με το κομπόδεμά της αγόρασε ένα ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ επισκέφτηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Την ευχαρίστησα για το φιλότιμό της. Το φιλότιμο όμως, το 2023, δεν μπορεί να υποκαθιστά το Κράτος. Το λέει κι εκείνη: «Θέλω να βγει ένας άνθρωπος, κάπως να ισάξει ετούτο το κράτος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της είχε τηλεφωνήσει να την ευχαριστήσει. Της είχε πει ότι θα πάει να τη δει. Η κυρία Αθηνά τού απάντησε: «Να ‘ρθεις αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τη βοήθησε να φτιάξουν τσάι. Πίνοντας το και απολαμβάνοντας ένα μελομακάρονο η κα Παπαχρήστου διήγηθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το πώς πούλησε τα χωράφια της για να αγοράσει το ασθενοφόρο.

Στην κουβέντα που είχαν, σύμφωνα με το βίντεο που παραθέτει ο κ. Κασσελάκης, η κ. Παπαχρήστου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «θέλω να βγει ένας άνθρωπος κάπως να ισιάξει ετούτο το κράτος και να βοηθήσει και κάπου».

Αναφέρει ότι την πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός και της είπε πως όποτε έρθει στο Μεσολόγγι θα έρθει και στο σπίτι, «του λέω να’ρθεις, αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο». «Το θέμα δεν ειναι να έρθει εκείνος ή να έρθω εγώ, το θέμα είναι να δουλέψει το ασθενοφόρο, το ΕΚΑΒ, το νοσοκομείο, να προσφέρει στον τόπο», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Πρόσθεσε ότι στην Κω είχε πεθάνει 63χρονη σε καρότσα. «Εκεί έχουν τρία ασθενοφόρα, δεν έχουν διασώστες, δεν έχει κάνει η κυβέρνηση προκήρυξη για να υπάρχουν διασώστες εκεί, ένα ασθενοφόρο δουλεύει», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι «είναι ένα κράτος που έχει αποδομηθεί, έχει διαλυθεί».

«Ακολούθησα τον Αλέξη», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε άλλο σημείο της κουβέντας. «Μαζί με τον Τσίπρα είσαι; Καλός αυτός, αλλά δεν τον άφησαν», είπε η κ. Παπαχρήστου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να σχολιάζει: «Κι εμένα δεν θέλουν να με αφήσουν, αλλά δεν το βάζω κάτω». «Να μην κωλώνεις, προχώρα εσύ κι ας λένε πίσω», του απάντησε.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Πώς θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων ο Ανδρουλάκης – Τα «κακά μηνύματα» των δημοσκοπήσεων

Εμπλοκή στη Σύνοδο Κορυφής για την Αλβανία: Γερμανικό σοκ στην Αθήνα, και απειλές Μητσοτάκη για βέτο

Νέα Αριστερά: Μετά τον προϋπολογισμό ο «οδικός χάρτης» με τα επόμενα βήματα

ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 14:28
Exit mobile version