search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:13
MENU CLOSE

Κούλογλου: Μη ρεαλιστικός ο στόχος Κασσελάκη για τις Ευρωεκλογές, προετοιμάζει την αποχώρησή του

15.12.2023 13:00
KOULOGLOUSTELIOS1512

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Αριστερά άφησε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1.

Παράλληλα χαρακτήρισε μη ρεαλιστικό τον στόχο που έχει θέσει για τις ευρωεκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο, αν δεν τον πετύχει, προετοιμάζει την αποχώρησή του.

«Είμαι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και θα παραμείνω ανεξάρτητος, τώρα το αν θα συνεργαστώ με τη Νέα Αριστερά είναι ένα ανοιχτό ζήτημα. Δεν έχει ξεκινήσει καμία συζήτηση άλλωστε τα στελέχη που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ έχουν άλλες πολύ σημαντικές προτεραιότητες προφανώς να κάνουν τα πρώτα βήματα οργάνωσης».

Ερωτηθείς αν θα κατέβει με τη Νέα Αριστερά στις επόμενες ευρωεκλογές, ο Στέλιος Κούλογλου είπε πως «είναι μια πιθανότητα».

«Μη ρεαλιστικός ο στόχος Κασσελάκη»

Ως προς το στόχο του Στέφανου Κασσελάκη στις ευρωεκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Το γεγονός ότι έθεσε ως στόχο να ανατρέψει την πρωτοκαθεδρία της ΝΔ και να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας στόχος που δεν είναι ρεαλιστικός. Θεωρώ ότι με αυτό ο κ. Κασσελάκης προετοιμάζει την αποχώρησή του. Δηλαδή έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη έτσι ώστε αν περάσει από κάτω, να πει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο.

Ως προς τα ποσοστά που ενδέχεται να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επκείμενες Ευρωεκλογές, ο Στέλιος Κούλογλου τόνισε πως «ο κ. Κασσελάκης θα αντιμετωπίσει πραγματικό πρόβλημα εάν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω ή πολύ κάτω από το πολύ κακό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα».

«Πάρα πολύ καλό το ποσοστό της Νέας Αριστεράς»

Για το δημοσκοπικό ποσοστό της Νέας Αριστεράς, ο ίδιος τόνισε: «Εγώ νομίζω ότι το ποσοστό αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Δεν λεω ότι είναι τεράστιο ποσοστό το 2,5% αλλά είναι μια πολύ καλή μαγιά δεδομένου ότι ο κόσμος δεν ξέρει ούτε καν το όνομα, πάρα πολλοί δεν ξέρουν ούτε καν ότι έχει σχηματιστεί καινούργιο κόμμα και πάνω από όλα δεν ξέρουνε τις θέσεις του γιατί το μεγάλο στοίχημα θα παιχτεί με τις θέσεις του και με την κοινωνική του δράση».

Και πρόσθεσε: «Αν έχει 2,5% στις ευρωεκλογές θα είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά το πρώτο αποτέλεσμα θα κρίνει το κόμμα, θέλει μια συστηματική δουλειά και εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα».

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: «Καρφιά» στους προκατόχους του για την αμυντική βιομηχανία – Ποιες αλλαγές σχεδιάζει στη θητεία

Σύνοδος Κορυφής: Τον Ιανουάριο η αναθεώρηση για το δημοσιονομικό πλαίσιο – Βέτο Όρμπαν για τη βοήθεια στην Ουκρανία

Γηπεδική βία: Το υπουργείο χάνει τον έλεγχο – Η εξέγερση των ΜΑΤ και τα μπρος πίσω με την έρευνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:12