search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:00
MENU CLOSE

Σταθερά πρώτη σε τηλεθέαση η «Γη της ελιάς» και την Πέμπτη

15.12.2023 18:26
gi_elias

Τις περισσότερες τηλεπροτιμήσεις κέρδισε και χθες η σειρά «Η γη της ελιάς», το επεισόδιο της οποίας είχε την συνηθισμένη διάρκεια του, σαν ταινία μεγάλου μήκους.

Σταθερός στην απόδοσή του ο «Σασμός» αποτέλεσε- τι άλλο- δεύτερη επιλογή της ημέρας, με την τρίτη τη σειρά «Έρωτας φυγάς».

Μια «ανάσα» απείχε από το τρίτο σκαλοπάτι ο «Τροχός της τύχης» ο οποίος με την τηλεθέαση του τελικά πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση του Top 10.

Η σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» με το χθεσινό επεισόδιο πήγε πιο ψηλά από εκεί που έφθασε την Τετάρτη με τηλεθέαση βελτιωμένη κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

Στη θέση της (6η) η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» με απόδοση καλύτερη από εκείνη της προηγούμενης ημέρας . Ο «Παράδεισος των κυριών» έπειτα από μια ημέρα «απουσίας» έκανε την επανεμφάνιση του και μάλιστα στην έβδομη βαθμίδα του πίνακα τηλεθέασης.

Το ενημερωτικό «Live news» έφθασε στην όγδοη θέση του τηλεβαρόμετρου και στις δύο επόμενες πλασαρίστηκαν τo τηλεπαιχνίδι «The chase» και το σόου δημοπρασιών «Cash or Trash».

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς «λευκό καπνό» για τη στρατηγική στη Μέση Ανατολή οι 27

Μαδρίτη: Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο απέκτησαν οι… καρχαρίες του ενυδρείου (videos)

Στο στόχαστρο του Ισραήλ οι δημοσιογράφοι – Τραυματίστηκε ανταποκριτής του Al Jazeera που είχε χάσει την οικογένειά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06