ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:42
MENU CLOSE

Ξάνθη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό που σκότωσε την 19χρονη Αϊσέ – Είπε στο συνεργείο ότι σκότωσε σκυλί

15.12.2023 10:21

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ασκήθηκε στον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του την 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη , προκαλώντας οργή από τις προσπάθειές του να συγκαλύψει την εγκληματική του πράξη.
Ο αστυνομικός, που κυκλοφορούσε ελεύθερος, ομολόγησε και παραμένει πλέον κρατούμενος, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ξάνθης.

Πέρα από το γεγονός ότι ο αστυνομικός, εμφανίστηκε αρχικά ως αυτόπτης μάρτυρας, έκανε και μία ακόμα συνειδητή πράξη συγκάλυψης.

Πήγε το ίδιο βράδυ το αυτοκίνητο σε συνεργείο και ζήτησε από τον υπάλληλο που εργαζόταν εκεί να του επιδιορθώσει τις ζημιές έως την επόμενη ημέρα το πρωί. Ισχυρίστηκε δε ότι η ζημιά που είχε το όχημα προκλήθηκε επειδή χτύπησε ένα… σκυλί.

Σημειωτέον ότι επί δύο μέρες ο ασυνείδητος αστυνομικός, για τον οποίο διενεργείται και ΕΔΕ, παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα και μόνο όταν διαπιστώθηκαν οι αντιφάσεις στις καταθέσεις του, αποκαλύφθηκε και αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Η οικογένεια έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Η πρόταση του Αντώνη Πανούτσου για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας (video)

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τροχαία κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική (videos)

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα βιασμού είχε καταδικαστεί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων – Tι δείχνει το ποινικό παρελθόν του

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:41
Exit mobile version