search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:23
MENU CLOSE

Open: Ακαριαίο «κόψιμο» της σειράς «Έρωτας Φυγάς» χωρίς φινάλε

18.12.2023 09:35
erotas_fygas_new

Ακαριαίο τέλος έδωσε το Open για το πιο πετυχημένο πρόγραμμα του από συστάσεως του: τη σειρά «Έρωτας Φυγάς».

Τα «σύννεφα» πάνω από τη σειρά εποχής είχαν εμφανιστεί από καιρό, είχαν πυκνώσει και ήταν βαριά καθώς το κανάλι δυσκολευόταν να υποστηρίξει ό,τι καλύτερο του είχε συμβεί σε επίπεδο ψυχαγωγίας.

Αν ο «νούμερο 1» τηλεοπτικός νόμος για τη βιωσιμότητα μιας παραγωγής θέλει  την τηλεθέαση της να είναι τουλάχιστον ίση με το μέσο μερίδιο του καναλιου, η σειρά «Έρωτας Φυγάς» είχε τετραπλάσια ή και πενταπλάσια  απόδοση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Απόδειξη ότι εμφανιζόταν σε καθημερινή βάση στη λίστα με τα δέκα προγράμματα με τις υψηλότερες τηλεθεαματικότητες.

Η σειρά  με όσα είχαν γίνει γνωστά ως πρόσφατα  θα ολοκλήρωνε τον κύκλο της περι τα τέλη Φεβρουαρίου, το πολύ αρχές Μαρτίου.

Ο χρόνος, όμως,  πυκνός σε εξελίξεις. Και για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά κόπηκε σειρά- κατά τεκμήριο επιτυχημένη- χωρίς να «πέσουν» τίτλοι τέλους.

Από σήμερα στην ώρα μετάδοσης των επεισοδίων της σειράς «Έρωτας Φυγάς» θα μεταδίδονται σε επανάληψη επεισόδια της εκπομπής «Εικόνες». Η απόφαση αυτή αποτελεί πλήγμα για τον σταθμό καθώς η σειρά είχε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του μεριδίου τηλεθέασης του κάτι που επεσήμανε και η πρωταγωνίστρια της σειράς Πέμη Ζούνη.

Λέγεται ότι για τη σειρά ερίζουν ΑΝΤ1 και Mega, με την πλάστιγγα με γέρνει μέχρι στιγμής προς τη πλευρά του καναλιού του Αμαρουσίου. Σε κάθε περίπτωση το κανάλι που θα «κλείσει» τη σειρά θα αποκτήσει και τα δικαιώματα μετάδοσης των επεισοδίων που έχουν προβληθεί ως τώρα, κατά τηλεοπτικούς κύκλους.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε κλασικές ταινίες στο Disney+ για κάθε μέρα της εβδομάδας

Σκάι: Πρεμιέρα με χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για την μουσική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Φερεντίνο

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός» λόγω… Champions League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:20