search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:51
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Πώς αντέδρασαν τα παιδιά του για τον γάμο του – «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι», λέει η κόρη του

21.12.2023 15:45
pleuris-tzortzia

Την αντίθεση και τη δυσαρέσκειά τους στον γάμο του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Πλεύρη, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα εκδήλωσαν ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη.

Υπενθυμίζεται ότι Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή στις (18/12).

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της On Time το μυστήριο τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τζόρτζια Σιακαβάρα στην ταμπλόιντ εφημερίδα στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι».

Οι αντιδράσεις των παιδιών του

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, χρησιμοποίησε μια παλιά και σοφή ρήση… με την οποία έχουν συμφωνήσει ανά τους αιώνες πολλά παιδιά, γράφοντας στο Twitter «Αμαρτίες πατέρων παιδεύουσι τέκνα», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή του.

Με τη σειρά της, η αδερφή του, Φένια, αντιμετώπισε το γεγονός με… χιούμορ. Μέσω Instagram stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στον ανακριτή ο νοσηλευτής που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη ασθενή

Άνοιξε η παραλιακή μετά την έντονη βροχόπτωση – Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό (video/photos)

Υπόθεση Όλιβερ: Εμπλέκουν τον επιχειρηματία Καπλάνη – «Δεν έχω καμία σχέση» δηλώνει ο ίδιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19