search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:50
MENU CLOSE

Υπόθεση Όλιβερ: Εμπλέκουν τον επιχειρηματία Καπλάνη – «Δεν έχω καμία σχέση» δηλώνει ο ίδιος

21.12.2023 14:22
OLIVER

Με μηνύσεις απειλεί ότι θα απαντήσει ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Καπλάνης, ιδιιοκτήτης ταβέρνας στην Αράχωβα, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην υπόθεση του βασανισμού του Όλιβερ από φιλωζωικές οργανώσεις.

Ο επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, και με δηλώσεις του στο protothema.gr, υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει δυο φορές στην αστυνομία και πως έχει παραδώσει το υλικό από τις κάμερες της ταβέρνας

Ο ίδιος λέει για τον Όλιβερ ότι ήταν ένα αδέσποτο σκυλί που γύριζε σε όλη την Αράχωβα και έφτανε μέχρι την πλατεία του χωριού. «Πέρυσι τον είχαμε δει να ζευγαρώνει με μια θηλυκιά και γενικά κινούνταν χωρίς επίβλεψη. Φυσικά και το ήξερα το ζώο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι αυτός που το έβλαψε. Εγώ ταΐζω όλα τα αδέσποτα, είμαι ευαίσθητος με τα σκυλιά και έχω τα δικά μου».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν αφαίρεσε καμία κάμερα και πως έχει παραδώσει το υλικό στην αστυνομία.

«Είπαν ότι αφαίρεσα τις κάμερες, κάτι που δεν ισχύει. Πήγα μάλιστα στην αστυνομία όπως με συμβούλεψε ο δικηγόρος μου και ζήτησα ένα χαρτί που να λέει ότι δεν εμπόδισα την έρευνα και ότι παρέδωσα το υλικό από τις κάμερες. Δεν μου το έδωσαν. Όταν ήρθε η αστυνομία στο μαγαζί μου με την βοήθεια ενός υπαλλήλου μου, τους παρέδωσα το υλικό μέσα σε σκληρό δίσκο ως όφειλα για να διευκολύνω την έρευνα», είπε.

Σχετικά με την αποθήκη στην οποία φημολογείται πως είχαν εντοπιστεί πτώματα και κρανία σκύλων, υποστήριξε ότι προκειται για αστειότητες και πως προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς όπως λέει έχει χάσει τον ύπνο του.

«Όλα αυτά είναι αστειότητες και θέλω να το γράψετε αυτό όπως κι όλα όσα σας είπα. Αυτή η αποθήκη που λένε δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κιόσκι, μέσα στο οποίο αποθηκεύω ξύλα και κάρβουνα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα. Με στοχοποιούν άδικα και όποιος συνεχίζει να το κάνει αυτό, είμαι αναγκασμένος να απαντήσω με μηνύσεις. Εδώ και δυο μέρες δεν έχουμε κοιμηθεί. Με ενημέρωσε ο γιος μου για όσα λέγονται για μένα και όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει τον ύπνο μου».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στον ανακριτή ο νοσηλευτής που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη ασθενή

Άνοιξε η παραλιακή μετά την έντονη βροχόπτωση – Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό (video/photos)

Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46