search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:54
MENU CLOSE

Αμετανόητος ο stalker της Σακίρα στο δικαστήριο – «Είναι γυναίκα μου» (Video)

10.01.2024 11:35
sakira-stalker-new

Αμετανόητος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο stalker της Σακίρα, με τον 56χρονο άνδρα που κατηγορείται για παρακολούθηση και παρενόχληση της ποπ σταρ, να επιμένει στην υποτιθέμενη σχέση τους.

Όλα ξεκίνησαν τον περσμένο Απρίλιο, όταν η κολομβιανή τραγουδίστρια μετακόμισε με τα παιδιά της στο Μαϊάμι, έπειτα από τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Η παραμονή του εκεί αποδείχθηκε επεισοδιακή, αφού ένας άγνωστος άνδρας παρακολουθούσε τη Σακίρα, φθάνοντας μάλιστα μέχρι την πόρτα του σπιτιού της με σκοπό να μπει μέσα.

Οι αρχές της Φλόριντα συνέλαβαν τον 56χρονο άντρα με το όνομα Ντάνιελ Τζον Βαλτιέρτη τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου με τον ίδιο να ισχυρίζεται στη δικη που ακολούθησε ότι διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια.

Μάλιστα, απόσπασμα από τη δίκη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον δικαστή να προσπαθεί να τον πείσει ότι η Σακίρα δεν είναι η γυναίκα του.

«Όχι κύριε, δεν είναι η σύζυγός σας. Έχω κάποιες ανησυχίες, πραγματικές ανησυχίες αυτή τη στιγμή, επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει παραισθήσεις» ακούγεται να του λέει ο δικαστής, μεταξύ άλλων.

Εκείνος επέμεινε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον διπλασιασμό του ποσού της εγγύησης από τον δικαστή οποίος αύξησε την εγγύηση στα 100.000 δολάρια από 50.000 δολάρια που είχε ορίσει αρχικά.

Επιπλέον, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, ώστε ο 56χρονος να μην μπορεί να έχει κανενός είδους επαφή με τη Σακίρα, μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου, ακόμη και μέσω social media, ενώ έγινε απαιτητό να δίνει το «παρών» στο δικαστήριο. 

Ο 56χρονος έχει καταγωγή από το Ελ Πάσο του Τέξας, ενώ φέρεται να μοιράστηκε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη Σακίρα, οι οποίες παραδόθηκαν στις αρχές από την ομάδα ασφαλείας της στις 3 Ιανουαρίου.

Πέντε μέρες αργότερα και λίγο πριν συλληφθεί, εμφανίστηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας με ταξί. Ο Βαλτιέρ μπήκε στη φυλακή και εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, όπου δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συμμορφωθεί με την εντολή να μείνει μακριά από την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Η ομάδα ασφαλείας της Σακίρα τον κάλεσε να σταματήσει να της στέλνει δώρα και να δημοσιεύει περιεχόμενο για εκείνη στο διαδίκτυο. Σε μια από τις αναρτήσεις του στο Instagram, μάλιστα, φέρεται να καυχιόταν ότι πήγε στο σπίτι της καλλιτέχνιδας στο Μαϊάμι Μπιτς. Ο Βαλτιέρ κατηγορήθηκε για παρενόχληση, καθώς και για μίσθωση οχήματος με σκοπό την εξαπάτηση επειδή δεν πλήρωσε το εισιτήριο των 70 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου για Νταλάρα: «Στην ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα» (Video)

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πρώην σύζυγός μου αρραβωνιάστηκε ενώ ήμασταν παντρεμένοι» (Video)

Σοφία Κουρτίδου: Η ανάρτησή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:52